Çocuk Hastalıkları 10 aylık kızm 13.01.2011 perşembe gününden beri öksürüyor...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tuba58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
28
0
86
40
İzmir
selam anneler kızım bu perşembeden beri öksürük ve grip..hatta bu ilaçları kullanıyorum ama bi faydasını göremedim daha( peditus agrı ve gripler için,largopen antibiyotik,fizyosol burun damlası)bunları kullandım ama bi sonuç göremedim daha çok üzülüyorum..bitkisel çözüm biliyosanız lütfen cvp bekliyorum.şimdiden teşekkürler...:84:

kızının alerjisi olabilir mi acaba?doktorun bu konuyla ilgili birşey söyledi mi?

Aile hekimi baktı ona götürdüğümde öksürük yoktu ertesi gün başladı

öksüğü için ıhlamuru kaynatıp gün içerisinde az az verebilirsin ve banada burdaki bir arkadaş demişti vicks diye bi krem var eczaneden temin edebilirsin onu uyutmadan önce ayaklarının altına sürüp havlu çorap giydir ve yatır.birde benim tavsiyem,döşüne göğsüne yani havluyu ütüyle ısıtıp sıcak sıcak koy.aklıma gelenler bunlar.umarım işine yarar.
geçmiş olsun.

benim kızımdada aynı sorun var çok öksürüyor peditusa devam et,ayrıca kara turpu oy içine bal dök,saklam kabına koy 6 saat kadar beklet oluşan sudan 1 çay kaşığı içir,bende öyle yapcam umarım yarar

eğer öksürük ciğerden gelmiyorsa öksürük ilacı olayına hiç girmeyin. öksürük bir savunma mekanizması sonuçta, vücut mikrobu dışarı atmaya çalışıyor. boğazdaki öksürüğü kesicem diye öksürük ilacı kullanırsanız bir kaç saati iyi geçirirsiniz ancak mikrop ciğerlere iner.
en doğrusu doktorun göğsü dinleyip ona göre öneride bulunması...

papatya çayı içir
birde elma.karanfil,tarçın,limon ve ıhlamuru karışık kaynat içir
benim kızımda oldu ilaçlar işe yaramadı ama bu çaylar işe yaradı

bence uzman bi çocuk dr.ciğerlerini dinlet.öksürük şurubu pedisus falan balgam varsa balgamı atamadığı için balgam ciğerlere iniyor ve bronşit oluyor...bronşite bi yakalandımı kolay kolay geçmiyor.bizimki 6 aylıkken balgamlı öksürük olduğu halde dr.pedisus öksürük için falan ilaç vermişti.o ilaç yüzünden balgamını atamadı bronşit oldu şimdi üşüsün terlesin hemen bronşit.bence antibiyotik ve ventolin en iyisi balgamı da varsa sekrol balgam sökücü...çocuğun öksürüğünü kesmek okadarda iyi değil yani..mutlaka vücuttan atılması grekli şeyler vardır öksürdüğüne göre...geçmiş olsun cnm...

canım eğer balgamlı değil kuru öksürükse bebeğin gögsüne zeytinyağı ve kekik yağı karışımından sür ve üstüne sıvak havlu koy. ben bebeğimn öksürüğünü o şekilde kestim. çok şükür şimdi iyi.

aynı oksuruk bızdede var ne yaptıysak gecmedı..oksurmekten gozlerınden yas gelıyo bebegımın daha 7 aylık...
balgamı cıkarmayıda beceremıyor bır gorsenız cıgerım sızlıyor onu ogle gorunce..bızde agumantın ve mukoral balgam sokucu kullanıyoruz bıde doktorum ıgne verdı 3 tane bugun ıkıncısını olcaz ınsallah gecer artık..cocuk ne oldugunu sasırdı yavrum..

canım benim kızımdada aynı sorun çıktı doktor alerjik şurup verdi hemen geçtii bence doktorunla tekrar konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…