kızım 10aylik.dun sabaha karsi atesi cikti 38 hemen su icirdim,atesdusurucu verdim biraz uyudu gece hic uyumamisti cunku.sabah dr aradim 4-5 saatte bir atesdusurucuyu verebilirsin dedi.ust disleri cok kabarmis ondan olabilirmis.gun boyu olctum 37-37,5 -37,8 gibi oynuyor.baska dogal ne yapabilirim?yarin gostercem dr.a ama yine de fikir almak istiyorum
geçmiş olsun canım,salgın var.geçen bizde ateşlendik.önce kusması vardı sonra ateşi çıktı.Ilık suda yıkadım ateşi çıktıkça,üstünü soydum soğuyana kadar ateş düşürücü verdim uyumadan önce,gece ateşi çıkınca yine ılık suda yıkadım.doktora gitmeden yine ateşini düşürerek çıkmak lazım,yolda yükselebiliyor çünkü.hastanede vardı bir bayan,39 ateşle çıkarmış gelene 42 olmuş ateşi.Allah korusun bebişlerimizi..
Canım en etkili fitil oluyo fitilde verebilirsin ılıksuyla yıka ateşi dışardan 38 39 ise iç ateşi daha fazladır..Üstüne bi çıtçıtlıyla bırak istersen sirkeli suda iyi geliyormuş ben denemedim ama öyle duydum ben genelde fitil kullanıyordum yiğenime.. Ateş çocuklarda çok tehlikeli ..Geçmiş olsun canım...
öncelikle çok geöçmiş olsun benim kızımda üç gece ateşler içn yandı
ben ilk olarak ateş düşürücü verip ılık suda yıkaryorum yada kasıklarına koltuk altlarına pamuk koyuyorum eğer geçmiyorsa fitli atıyorum gerçekden en etklisi fitil oluyor.
kuzular hasta olunca insanın içi parçalanıyor