10 aylık kızımda uyku problemi

sarioglan_karakiz

İKİ AŞKIM EŞİM VE KIZIM
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
346
11
68
arkadaşlar kızım bugün tam 10 aylık oldu:nazar:
ama uykumuz da 2 gündür çok bozuldu. gece 2-3 defa uyanır emer yatardı. şimdi uyanıyo ve hiç uykusu yokmuş gibi oluyo geri uyutmak dakikalar sürüyo. hatta dün gece 3 te uyandı 6 ya kadar sadece 15 dk uyudu. perişan oldum uyutana kadar. ayakta sallayarak uyutuyorum ama 2 gündür uykuya karşı çok isteksiz.gece 12 de bağır çağır zorla uyuyor erken asla uyumuyor. bu normal mi özellikle tecrübeli anneler yaşadılar mı böyle birşey?

Arkadaslar kizim 1 yasini gecti ama hala haftada 2-3gun gece uyaniyo ve bazen 2 bazen 3 saat uyumuyo.ise basliyorum haftaya.boyle yaparsa halim nice olur. Gece 3 saat salliyorum uyusun diye.sanki yenidogan. Lutfen bu durumu yasayanlar varsa ne yapabilirim soyleyin.
Salliyorum emziriyorum napiyosam yapayim uyumuyo.kendi haline birakinca da agliyo.
Hic cevremde duymadim boyle birsey var mi aranizda cocugu bu sekilde uyumayan.

Gazı,diş sorunu,hastalığı vs olmadığından emin misin?
Bence bi doktora götürün sorunu acilen çözmekte fayda var

Gazi olmadigindan eminim rahat cikariyo cok sukur,ama dis sorunumuz var istahsiz da ona bagliyorum ben de. Yani oyle rahatsiz gibi degil gunduz cok hareketli zaten oyle fazla da uyumuyo ki gunduz cok uyuyo diyeyim.
Bilemiyorum sorunu ama doktorluk birsey degil oyle olsa esim de doktor bi sikinti olunca anliyo ben de fizyoterapistim.bizimki farkli birsey ama bilmiyorum sorun ne.
2gundur iyi cok sukur.uyaniyo 15-20 dk sonra uyuyo ama hic belli olmuyo her gece korkarak giriyorum yataga acaba bugun rahat uyuyacak mi diye.
Sik uyanmasini dert etmiyorum artik ama saatlerce uyumamasi kabustan beter.
Eskiden cok guzel uyurdu ne oldu anlamiyorum...

Alin benden de o kadar. Kizim 10,5 aylik dogdugundan beri gecede en az 6-7 kere uyanir. Sonra uykusu kacar 2-3kez ayagimda sallarim. Valla o kadar yorgunum ki artik insanliktan ciktim. İsin garip yani gun icinde de yarim saatten 3 uyku uyuyor onu da zorla uyutuyorum. 7ve8.aylar arasinda 6 dis birden cikardi,dis problemimiz ya da baska bir saglik problemi de yok. Boyle nereye gidecek bilemedim. O uyurken gun icinde ben de yarim saat uyusam butun islerim kaliyor. İnsan yalniz basina tv izlemeye bile hasret kaliyor. Uyumasam yorgunluktan öluyorum.Hayirlisi. Buna da sukur. Yalniz degilsiniz. Allah yardimcimiz olsun.
Yaklasik 2aydir istahi da hic yok. Yemeyen cocuk ne kadar zormus:( hep dise bagladim hani dis mis yok ortada. :((

Son düzenleme:
Gazi olmadigindan eminim rahat cikariyo cok sukur,ama dis sorunumuz var istahsiz da ona bagliyorum ben de. Yani oyle rahatsiz gibi degil gunduz cok hareketli zaten oyle fazla da uyumuyo ki gunduz cok uyuyo diyeyim.
Bilemiyorum sorunu ama doktorluk birsey degil oyle olsa esim de doktor bi sikinti olunca anliyo ben de fizyoterapistim.bizimki farkli birsey ama bilmiyorum sorun ne.
2gundur iyi cok sukur.uyaniyo 15-20 dk sonra uyuyo ama hic belli olmuyo her gece korkarak giriyorum yataga acaba bugun rahat uyuyacak mi diye.
Sik uyanmasini dert etmiyorum artik ama saatlerce uyumamasi kabustan beter.
Eskiden cok guzel uyurdu ne oldu anlamiyorum...

merhaba canim,

biz dogdugumuzdan beri ogleyiz...benim ufaklik hep boyleydi...ilk zamanlar gene daha iyiydi simdi dahada huysuz..

gece uyaniyor 1 kere mama veriyorum...emdigi icin uyandigini soylediler simdi cok fazla emmiyor ama iste Sabah aksam filan emziriyorum…o kadar…

ise 3,5 aylikken baslasim ben o zamandan bu zamana boyleyiz biz…alisiyorsun zamanla ama oyle sinirlerin geriliyorki uykusuzluktan filan zevk alamiyorsun hic birseyden artik.

Bi de benim ufaklik cok deli yatiyor bu yuzden yatagindada yatmiyor…yaz mevsiminde gene her yerde yatiliyorda kis olunca zor soguk oluyor…bizimle birlikte yatiyor maalesef..hemde esimle benim aramda…nasil bi duzene oturturum bilemiyorum…

Allah verirse yakinda tedaviyede baslamak istiyorum 2. Bebis icin…ama esiminde benimde gozumuz cok korkuyor…bi yandan cok istiyoruz bi yandanda cok korkuyoruz…hemen baslamak istemememin sebebi ha deyince hamile kalinmiyor..belki 1-2 sene icinde hamile kalirim kim bilir…Rabbim hayirli zamanda hayirli sagliklik bebisler versin bizlere…

Back