- 12 Mart 2024
- 7
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi evreninsarkisi
-
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim 10 ayın başında 8700 du sonra bir anda 8400 düştü şuanda 8500 de kaldı.kilo almıyor ayrıca kilo da vermiyor doğru mu anladım? sabit kilo mu
6 ayından 8. Ayına kadar 7.500 du sonra 8. ayında dediğiniz gibi birden 8.400 çıktı sonra kilo alırken 8700 kadar çıktıktan sonraki hastalık falan derken 8400 de takıldı şuan 11 aylık 8500Bazen kilo sabit kalıyor birden de alabiliyorlar. Benin oğlumda 1-1.5 ,yaş arası hep aynı kiloda kaldı endişelenmistim ama sonradan 1 ay içerisinde 1 kilo aldı ve normali yakaladı. Hatta genel yapısı böyle ay ay değilde birden kilo alıyor benim oğlan boyu da aynı şekilde birden serpiliyor
yaşına göre kilosu az.. boyu kaç cm? persentil hesaplayalım. bu arada bebeğin aldığı kaloriyi artırmanız lazım süt dışında mama vb başladınız mıÖncelikle cevabınız için teşekkür ederim 10 ayın başında 8700 du sonra bir anda 8400 düştü şuanda 8500 de kaldı.
11 aylık 8500 kilo 75 cm mama içmez ek gıda konusunda da hastalandı pek iştahlı değil uzun sürediryaşına göre kilosu az.. boyu kaç cm? persentil hesaplayalım. bu arada bebeğin aldığı kaloriyi artırmanız lazım süt dışında mama vb başladınız mı
persentil tablosuna göre boyu güzel %50 nin üzerinde, kilosu biraz az gibi ama belki 12 aylık olana kadar 1 kg alacak, o zaman kilosu da %50 yi bulmuş oluyor.11 aylık 8500 kilo 75 cm mama içmez ek gıda konusunda da hastalandı pek iştahlı değil uzun süredir
bir de boy ve kilonun dengeli olması önemli, her ikisi de aynı dilimde olursa harika.persentil tablosuna göre boyu güzel %50 nin üzerinde, kilosu biraz az gibi ama belki 12 aylık olana kadar 1 kg alacak, o zaman kilosu da %50 yi bulmuş oluyor.
burda önemli olan her ölçüm zamanında aynı persentil eğrisinde gitmesi, yani 9 aylıkken %50 de olup 12 aylıkken %10 luk dilime düşerse o zaman sorun teşkil eder.
boyuna göre kilosu normal ama biraz daha kilo alabilir. mamaya geçiş yapmayı düşünebilirsiniz doktor eşliğinde. 6 aydan sonra anne sütü yeterli gelmez. ek gıda da alamıyor diyorsunuz :)11 aylık 8500 kilo 75 cm mama içmez ek gıda konusunda da hastalandı pek iştahlı değil uzun süredir
Oğlumda zaiyaşına göre kilosu az.. boyu kaç cm? persentil hesaplayalım. bu arada bebeğin aldığı kaloriyi artırmanız lazım süt dışında mama vb başladınız mı
Mama vermeyi denedim içmedi ek gıdayı dönem dönem güzel yiyor nazende uzun süre iştahsız oluyor kulak enfeksiyonu var dedi doktor şuanda fena değil iştahı teşekkür ederim kilo aldıran yiyecek öneriniz var mıboyuna göre kilosu normal ama biraz daha kilo alabilir. mamaya geçiş yapmayı düşünebilirsiniz doktor eşliğinde. 6 aydan sonra anne sütü yeterli gelmez. ek gıda da alamıyor diyorsunuz :)
Oğlumda hep böyleydi boyu %50ustunde kilosu %25persantil olurdu babası minyon bence her çocuğun kilosu aynı olmaz keşke hepsi aynı olsa ama zaten bu çocuk 3 kilo doğdu yani olması gereken 1 yaşında 9 kilo yani doğum kilosunun 3 katı olmasını söylüyorlar doktorlarpersentil tablosuna göre boyu güzel %50 nin üzerinde, kilosu biraz az gibi ama belki 12 aylık olana kadar 1 kg alacak, o zaman kilosu da %50 yi bulmuş oluyor.
burda önemli olan her ölçüm zamanında aynı persentil eğrisinde gitmesi, yani 9 aylıkken %50 de olup 12 aylıkken %10 luk dilime düşerse o zaman sorun teşkil eder.
bebe bisküvisi öneririmOğlumda zai
Mama vermeyi denedim içmedi ek gıdayı dönem dönem güzel yiyor nazende uzun süre iştahsız oluyor kulak enfeksiyonu var dedi doktor şuanda fena değil iştahı teşekkür ederim kilo aldıran yiyecek öneriniz var mı
güvendiğim bir instagram hesabının kilo aldırıcı besinler listesini aşağıya yazacağım.. bu hesabın uzmanlarından kızım 15 aylıkken yardım almıştım ve çok faydasını görmüştük.. siz de hesabı takibe alabilirsiniz. hesabın adı: herseyiyiyenbebekOğlumda hep böyleydi boyu %50ustunde kilosu %25persantil olurdu babası minyon bence her çocuğun kilosu aynı olmaz keşke hepsi aynı olsa ama zaten bu çocuk 3 kilo doğdu yani olması gereken 1 yaşında 9 kilo yani doğum kilosunun 3 katı olmasını söylüyorlar doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?