- 12 Mayıs 2015
- 149
- 60
- 35
Selam arkadaslar umarim benim durumuma da yardim edebilirsiniz. Tam olarak 3 ekimden beri her 2 gunde bir doktordayim.3 ekimde 10 aylik kizimin burnu saril saril akmaya basladi hece de uyuyomuyordu genuz akintisindam.hemen sabah ilerlemeden saglik ocagina goturdum.iburamin zero ve augmentin 200/28 mg antibiyotik verdi 5 gunluktu kullandık gecmedi. Gittim gecmedi die bakti az kalmis dedi amoklavin verdi 4 gun kullan birak dedi.kullandik gecmedi.yine goturdum ıburamin e yine basla akinti seffaf antibiyotige gerek yok dedi tmm. Dedim.2 gun sobra cocugum oksurmeye basladi geniz akintisida var. Dedim aile hekimlik deil artik cocuk druna gidiyim. Gittim derdimi anlattim.bakti cigerler temiz dedi antibiyotik kullanmissin vermicem perebron yazdi.iburamine devam.eczaneye gittim 3 yasindan once halisyinosyon yapar yarim deil 1 cay kasigi ver dedi tmm dedim kullanmaya baslayali 3 gun oldu kizim kusarak balgami yavaş yavaş cikarmaya basladi durumuda iiye gidio sanirim ama dr bana perebronu kac gun kullanacagimi söylemedi.burnunu acinca hiriltisida azalio.genel durumuda ii ates yok.sizce ne yapmam lazim perebron kullanan anneler kac gun kullanilio bu ilac.hirilti surekli olmuyo burnunu acunca azalio ve ses kisikligk var tekrar doktor a goturmem gerekirmi sizce. Lutfen yardim edin...