Çok sağolun ya şuan ateşini ölçemiyorum alet bozulduAteşi kaç çıkıyor? Sakin ol korkma gayet normal bir durum..
Diş ateşi 37.5 geçmez. 38 olursa doktora götürmende yarar var.
Diş burun akıntısı da yapabilir. Eğer 38 ve üstü olursa doktora götür..
Üstünü ince giydir..
Canim gecmis olsun.. Eger bir daha yukselirse atesi doktora goturmeni tavsiye ederim cunku dis yuksek ates yapmaz burun akıntısı var dedin grip ya da bogaz enfeksiyonu olabilir o yuzden her ihtimale karsi doktor gorse iyi olurKızlar acil konuyu açıyorum çok korkuyorum bebegim 10 aylık 4 dişi var bitane daha çıkarıyor yeni patlamış 2 gündür hafif ateş vardı arada bi çıkan. bugün akşam üstü ve şuan artmış durumda. Uykudan uyandı sürekli ağlıyordu biyeri agrıyor gibi . Gunduz gayet ıyıydi.Hafif burun akıntısıda var.(diğer dişlerdede olmuştu) . Calpol verdim yarım saat önce şuan emerek uyuyor tekrar ve halen vucüdü sıcak ve huzursuz. İlk çocugum ve tecrübesizim eşime haber verdim bekliyorm. Ama şuan cok korkuyorum ne yapmalıyım uyutmasamıydım?? Bişey söyleyin akıl vern lütfen?(((((
Çok sağolun ya şuan ateşini ölçemiyorum alet bozuldu(( ama çok sıcaktı alnı kafası ,şuan normal gibi çok sükür okadar sıcaklık geçmiş calpol etki etti sanırım ama uyuyor havale felan geçirmesinden korkuyorm 7
Ateşini kontrol edin sık sık şimdilik sadece bunu yapabilirsiniz. Sonra doğruca doktora...Kızlar acil konuyu açıyorum çok korkuyorum bebegim 10 aylık 4 dişi var bitane daha çıkarıyor yeni patlamış 2 gündür hafif ateş vardı arada bi çıkan. bugün akşam üstü ve şuan artmış durumda. Uykudan uyandı sürekli ağlıyordu biyeri agrıyor gibi . Gunduz gayet ıyıydi.Hafif burun akıntısıda var.(diğer dişlerdede olmuştu) . Calpol verdim yarım saat önce şuan emerek uyuyor tekrar ve halen vucüdü sıcak ve huzursuz. İlk çocugum ve tecrübesizim eşime haber verdim bekliyorm. Ama şuan cok korkuyorum ne yapmalıyım uyutmasamıydım?? Bişey söyleyin akıl vern lütfen?(((((
Çok sağolun ya şuan ateşini ölçemiyorum alet bozuldu(( ama çok sıcaktı alnı kafası ,şuan normal gibi çok sükür okadar sıcaklık geçmiş calpol etki etti sanırım ama uyuyor havale felan geçirmesinden korkuyorm 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?