• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 10 aylık bebek anneleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu ayın 27sinde bizde 10 aylık olucaz inş...

ilk başlarda iştahı yerindeydi ama bu günlerde malesef çok zorla yemek yiyiyor.ben kendi yemeklerimizden vermeye başladım ama tuz atmıyorum kesinlikle, şeker yumurta beyazı bal süt çilek patlıcan bunları kesinlikle vermiyorum. baya bi hareketlendik hiç oturmak istemiyor yürümek istiyor.kucakda dolaşmak hoplatılmak zıplatılmak en büyük favorisi..yanlızlıktan nefret ediyor..gezmeye gitmeyi çok seviyorr

merhaba benim oğlumda bu ayın 15 de 10 aylık olucak yememiz şimdilik iyi maşallah ben muhallebi sütlaçına şeker katıyorum az inek sütüde kullanıyorum tarhana çorbasını sütlaçı yoğurdunu sütle yapıyorum.çok hareketlendik arkadaşımın dediği gibi hiç oturmak istemiyor bir süre oturuyor sonra sıkılıyor örümceğini istiyor yürümek istiyor yalnızlık hiç istemiyor halbuki böyle değildi huyu değişiyor sanırım.

Back