10 aylık bebeğimle tatil ... görüşlerinizi bekliyorum..

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
arkadaşlar 10 aylık oğlumla tatil planı yapıyoruz, bebeğim şükür çok fazla mız mız değil, ama kendi yatağını arıyor geceleri, uyku problemi yaşamamızdan korkuyorum.
diğeri de gideceğimiz otel oldukça lüks bi otel, ancak bebeğime orda ne yedirebilrim onun telaşı sardı, oradaki yiyeceklere güvenebilir miyim bilemiyorum,çünkü evde hep kendim hazırlıyorum muhallebisini, çorbasını v.s. orda hazırlama imkanım yok malesef.

bu konuda tecrübe sahibi olanların fikirlerini bekliyorum .
 
bende tatile gidecegim zaman kizim 9-10 aylik falan olacak bende napicam hic bilmiyorum.
 
bunu ben de merak ediyorum. benim bebeğim de 8 aylık olacak. ben de en çok yeme işini nasıl yapacağımı düşünüyorum. kahvaltı, meyve suyu filan dert değil de çorbayı ne yapacağım bilmiyorum.
 
merhaba,
ben de haziranda tatile gideceğim benim bebeğim 11 aylık olacak o zaman.
bizim gideceğimiz yer maliyenin kendi tesisi 3 öğün yemek var ama bebeğime çok uygun yemekler değil.
bazılarından tattırırım ama elektrikli ocağım var yanımda götürüp pazardan da taze sebze alıp 2 günde bir çorba-yemek yapmayı planlıyorum ben.
sizinki otelmiş eğer açık büfeyse ben bebeğime yedirmezdim ordan çünkü ne kadar lüks olursa olsun yemek olayında fabrikasyona girdikleri için hijyen olayına çok dikkat edemezler diye düşünüyorum.
arayın sorun mutfaklarını kullanabiliyosanız siz de benim gibi bebeğinizin yemeklerini kendiniz hazırlayabilirsiniz...
iyi tatiller...
 
aradım oteli mutfaklarını kullanma gibi birşey olabileceğini bildirmediler ancak, bebeğim ne yiyecekse 15 dk. önceden söylersem yapıp bana getirebileceklerini söylediler, ama bu da içime sinmiyor tabi, ne kadar hijyenik olur tartışılır. olmazsa ben de elektrkli ocağımı götürüp birkaç çeşit sebze alıp yanıma, az birşey yağ, tarhana ve kavanoz mamalarından götürmeyi düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…