Bebek Beslenmesi 10 aylik bebegimin uykusu sizce normal mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

CakmaLaraCroft

Evimin Kalicesiyim
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
2.794
542
148
Diğer
merhaba hanimlar
10 aylik kizim var
hic uyutma sorunum olmadi kendi kendie uyur emzigini veririm
gece 12 saat uyur bazan bir kez mama icin kalkar bazan hic kalkmaz
sabah kalkip kahvalti oyun derken 2 saat sonra yine uyur 1-2 saat uyur
gunduzde ogle yemeginden sonra yine 1-2 saat uyur
aksam 8 yine yatar sabah 7-8 kalkar
sizce cok mu?

hıc kurcalama masallah de
daha ne ıstıyorsun bırak uyusun saglıgı yerınde yıyo ıcıyo oynuyo uyuyo bebıs ,normal olanda bu zaten :)

uyumasi isime geliyor cok rahat ediyorum ama bir yandanda fazla uyuyormu acaba diye icimi kemiriyor
internette arastirdim gunde 10-12 saat uyurmus bu aylik bebekler
benimki bazan 16 bazan 17

merhaba hanimlar
10 aylik kizim var
sizce cok mu?
maşallah bebişine canım ya çok normal zaten bebek dedigin böle olur yer içer yatar :nazar:benim kızım dogdu 6 ay hiç uyumadı :52:yemedi içmedi sadece agladı ugundu,bırak kendi kendine uyumayı çıldırmak üzereydim :52:,2yaşına kadar her türlü uyuma senfonisini yaşadık :9:şükürler olsun 5 yaşına yaklaştı :ssz:
şimdi hamileyim ve inş senin kızın gibi olur ablasına çekmez bebek ve dogumdan çok sonrası beni çok korkutuyo :50:

maşallah bebişine canım ya çok normal zaten bebek dedigin böle olur yer içer yatar :nazar:benim kızım dogdu 6 ay hiç uyumadı :52:yemedi içmedi sadece agladı ugundu,bırak kendi kendine uyumayı çıldırmak üzereydim :52:,2yaşına kadar her türlü uyuma senfonisini yaşadık :9:şükürler olsun 5 yaşına yaklaştı :ssz:
şimdi hamileyim ve inş senin kızın gibi olur ablasına çekmez bebek ve dogumdan çok sonrası beni çok korkutuyo :50:

ya zor bebeklerde var
yegenlerim gibi
ben sansliyim evet kizim kendi düzenini kendisi sagliyor sükür

iste her ne kadar rahat etsemde bir yandan fazlami diyorum cünkü etrafimdakiler 8 de yatiyor deyince ben sasiriyorlar
zorla yatiriyorum saniyorlar
cunku kendilerinkini hep kendileri yattiklari zaman yatirmislar mesela 23:00 gibi
bana bilmislik tasliyorlar
kafami cok karistiriyorlar iste
uykucu diye uykuya düskün tembel vs
burda bir sorayim dedim
cok tesekkür ederim

derlerki her bebek farkli olurmus
sizin dogacak bebeginiz inslalah benim kiz gibi rahat olur

ya zor bebeklerde var
yegenlerim gibi
ben sansliyim evet kizim kendi düzenini kendisi sagliyor sükür

iste her ne kadar rahat etsemde bir yandan fazlami diyorum cünkü etrafimdakiler 8 de yatiyor deyince ben sasiriyorlar
zorla yatiriyorum saniyorlar
cunku kendilerinkini hep kendileri yattiklari zaman yatirmislar mesela 23:00 gibi
bana bilmislik tasliyorlar
kafami cok karistiriyorlar iste
uykucu diye uykuya düskün tembel vs
burda bir sorayim dedim
cok tesekkür ederim

derlerki her bebek farkli olurmus
sizin dogacak bebeginiz inslalah benim kiz gibi rahat olur

aman canım sen herkezi boşver onlar durmazlar uyumaz niye uyumuyo derler,uyur neçok uyuyo derler yani hiç bitmez
bebişin saglıklımı sen ona bak
uyusun büyüsün

aman canım sen herkezi boşver onlar durmazlar uyumaz niye uyumuyo derler,uyur neçok uyuyo derler yani hiç bitmez
bebişin saglıklımı sen ona bak
uyusun büyüsün

sükür cok saglikli cin gibide
babasi diyorki onlarin tarafa cekmis diye esimin tarafi cok uykucudur
herhangi bir sorun olmasin aman aman ..
tesekkür ederim tekrar
:)

Ah ah boyle bebekler var mı ya cnm inanki benim kızım doğduğundan beri daha kesintisiz 3 saat bile uyumadı toplam 15 saat bile uyumadı su an 7 aylik gece 10 -11 gibi uyur iki saatte bir emmeye kalksa şükrederim bazen saat bası emer bazen yarım saatte bir ağlar surekli sallanmak ister cok şanslısın bı de cok uyuyo diye dert ediyorsun sukredicegine Allah nazarlardan saklasın

Çocuk uyuyarak büyür uyuması hem normal hem de çok iyi çünkü büyüme hormonları uyurken salgılanıyor zaten doktorlar da gece uykusu dışında öğle uykusu uyumasını tavsiye ederler beni de annem hep yatırırdı öğle uykusuna. Uykusu varsa uyusun ne olacak bu ileride de böyle olacak değil yaa büyüyünce daha az uyuyacak tabii ki. Kimseye kulak asma boşver dr da normal diyorsa sorun yoktur.

Çocuk uyuyarak büyür uyuması hem normal hem de çok iyi çünkü büyüme hormonları uyurken salgılanıyor zaten doktorlar da gece uykusu dışında öğle uykusu uyumasını tavsiye ederler beni de annem hep yatırırdı öğle uykusuna. Uykusu varsa uyusun ne olacak bu ileride de böyle olacak değil yaa büyüyünce daha az uyuyacak tabii ki. Kimseye kulak asma boşver dr da normal diyorsa sorun yoktur.

bu topigi acali baya oluyor
kizim 15 aylik simdi
hala uyuyor valla
gündüz 2 kere yatiyor aksam da ayni iste 8 den sabah 7 ye kadar
uyusun valla
gelismesi herseyi iyi
dün doktordaydik
hersey cok guzel
uyusun bende kahvemi iciyorum valla dinleniyorum
aksama kadar pesimde zaten :)

Oğlum 9 aylık Geceleri tam saatte bir uyanıyor. Gündüzleri zorla uyutuyorum. Bıraksam hiç uyumaz. Uyuyan bebek annenin sağlıklı olması demek. Ben ilk 6 ay delirecektim. Hiç uyumuyordu. Yeni doğmuş bebek düşünün gece birlere kadar ortalıkta geziniyordu. Gözünü kırpmıyordu. 6-7 saat uyumadan duruyordu. Şimdi en azından oyun falan derken çaktırmadan sallıyorum uyuyor. Uyumayan çocuk çok zor.

merhaba hanimlar
10 aylik kizim var
sizce cok mu?

bence normal anormal olan saat başı ya da 2 saatte bir uyanıp tekrar uyumaktan zorlanan ve gündüz sabah uykusu hariç hiç uyumayan benim oğlum. dün gece 10.30 da yattı, 12.30 kalktı sonra sabah 52e kadar ağladı yatağa aldım emzirdim pışpışladım yatırdım sonra yine avaz avaz ağlayarak uyandı emzirdim yanımda kaldı memeyi aldı iki cokcok bıraktı sonra hadi beşiğine koymaktan yoruldum yanımda kalsın dedim yok öyle de olmadı ayağımda salladım beşiğine yatırdım 30 dk sonra avaz avaz kucağımda salladım sakinleştirdim yine beşiğe yatırdım yine avaz avaz sbah 5.20 de eşime artık benim uykum kaçtı tv izlemeye gidiyorum dedim ve 1 saat sonra oğlum yine avaz avaz sabah 7 oldu artık benim kalkma saatim geldi durum budur

Back