- 22 Aralık 2023
- 752
- 955
- 23
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
-
Normal bildiğiniz anam babam usulü küçük pet şişeler yada çay bardağıKızlar selam bebeğim on aylık düzeltilmiş ay ile 8 aylık kabul ediliyor
Ek gıdaya ilk başladığımızda bir süre azar azar su içiyordu Avent ile.
Şuan avent suluğu eline de versem kendim de içirmeye çalışsam sadece ısırıp dişini kaşıyor yani oyun oynuyor.
Munchkin pipetli suluk aldım onunla da sonuç farklı olmadı.
Bardak bardak içmesini zaten beklemiyorum aynı zamanda emzirmeye de devam ediyorum sıvı ihtiyacını sütten karşıladığını da biliyorum ama yine de alışması açısından su da içsin istiyorum hiç içmese bi zararı olur mu bilemiyorum.
Bebişime nasıl su içirebilirim önerisi olan var mı
Onu da deneyeyim ama fazla içip boğazına kaçarsa diye korkuyorum bardakla falan hiç denemedim yaNormal bildiğiniz anam babam usulü küçük pet şişeler yada çay bardağı
Nereden bildiğimi sormayın
Ek gıdaya geçen bebişler su içmeli ve suya ihtiyaç duyuyorlar malesef bende emzirme + ek gıda sürecindeyim 7 aylık kızım.
Sonucu görünce şok olacaksınızOnu da deneyeyim ama fazla içip boğazına kaçarsa diye korkuyorum bardakla falan hiç denemedim ya
İşte tam olarak ben bardakla su içerken heyecanlı bi tiple şapşal şapşal bana bakıyor vicdan azabı çektiriyor bana şu içerken bile hahdhdk ben de o da istiyor diye düşünüp suluğuyla veriyorum ama bardakla denemedim ya uyanınca hemen denicem teşekkür ederimSonucu görünce şok olacaksınızlıkır lıkır içiyor.. bende tüm bu alıştırma bardakları reddi sonucu şişeme göz diktiğinde bir deneyeyim ne olacak? Dememle oldu benim kız baya baya suyu seviyormuş.. alıştırma bardaklarında asla bu kadar tüketmiyordu
Mutlaka oturur pozisyonda olsun annesi suyu verirken
Uyandı mııııİşte tam olarak ben bardakla su içerken heyecanlı bi tiple şapşal şapşal bana bakıyor vicdan azabı çektiriyor bana şu içerken bile hahdhdk ben de o da istiyor diye düşünüp suluğuyla veriyorum ama bardakla denemedim ya uyanınca hemen denicem teşekkür ederim
Pet şişeler var çocuk suyu (ebebekde ceysu veya hayat suyun var) eglenceli başlıklardan iki tane var koli şeklinde alınınca bizimki gördüğü an istiyor hem içiyor hem döküyor. Bardakda daha eğlenceli gelebilir. Fakat su alışkanlığı kazanması için bebeklere ilk ekgidaya başladığından itibaren her ek gida sonrası icebildigi kadar su verilmeli.Kızlar selam bebeğim on aylık düzeltilmiş ay ile 8 aylık kabul ediliyor
Ek gıdaya ilk başladığımızda bir süre azar azar su içiyordu Avent ile.
Şuan avent suluğu eline de versem kendim de içirmeye çalışsam sadece ısırıp dişini kaşıyor yani oyun oynuyor.
Munchkin pipetli suluk aldım onunla da sonuç farklı olmadı.
Bardak bardak içmesini zaten beklemiyorum aynı zamanda emzirmeye de devam ediyorum sıvı ihtiyacını sütten karşıladığını da biliyorum ama yine de alışması açısından su da içsin istiyorum hiç içmese bi zararı olur mu bilemiyorum.
Bebişime nasıl su içirebilirim önerisi olan var mı
o küçük kahve yanı bardakları oluyor ya onunla denedim oturtup alt dişleri bardağa değinde tık tık etti onunla da oynamaya başladı yarı içti yarı döküldü ama bi kaç denemeden sonra içer diye düşünüyorum yaUyandı mıııı
Kaşık değil de susuz kalmasın diye şırıngayla veriyodum yaa. Yukarıda denedim cam bardakla alt dişlerine değdiği için tık tık ediyor diye oyuna çevirdi o sesi duydukçaBen yumuşak silikon bebek bardaklarından almıştım cam bardağı ısırdığı zaman dişine zarar verir diye. Kendi kendine pipetle içmeyi öğreniyorlar aslında ısırıp oynasa da siz verin yeter ki. Kaşıkla da verebilirsiniz ek gıda sonrası.
Ahahahaha tam da o sebepten silikon almıştım ben de. İlk başlarda kendim içirdim sonra zaten kendisi alıp içmeyi öğrenmişti.Kaşık değil de susuz kalmasın diye şırıngayla veriyodum yaa. Yukarıda denedim cam bardakla alt dişlerine değdiği için tık tık ediyor diye oyuna çevirdi o sesi duydukçaaklınızla bin yaşayın silikon bardak almıştım taaaaaaa doğumdan önce set halinde şimdi onu çıkarcam hatırlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?