Bebegim haftaya 10 aylik olucak fakat gel gel alkis byby parmakla istedigi birseyi isaret etme gibi hicbir hareketi yapmiyor. Göz temasimiz var babildamada var .. hayir dedigimde inatla yapsada bana bakiyor anliyor yapma dedigimi gel dedigimde geliyor
Kahkaha pek atmaz ama sosyal gülümsemesi surekli var
Sizce gelisimden korkmalimiyim ? Ve bu hareketleri ogrenebilmesi neler yapmami onerirsiniz simdiden tesekkur ederim
Bebegim haftaya 10 aylik olucak fakat gel gel alkis byby parmakla istedigi birseyi isaret etme gibi hicbir hareketi yapmiyor. Göz temasimiz var babildamada var .. hayir dedigimde inatla yapsada bana bakiyor anliyor yapma dedigimi gel dedigimde geliyor
Kahkaha pek atmaz ama sosyal gülümsemesi surekli var
Sizce gelisimden korkmalimiyim ? Ve bu hareketleri ogrenebilmesi neler yapmami onerirsiniz simdiden tesekkur ederim
Bence hiç korkmayın her çocuğun gelişimi farklıdır, benim oğlum bahsettiğiniz şeyler çok erken yapmasına rağmen normalinde üstünde bir gecikme ile yürüdü ve en güzel zamanları korku içinde geçirdim çok şükür iyi. Arkadaşımın oğlu ile yaşıtlar o da sizin bebeğiniz gibi bahsettiğiniz şeyleri yapmıyordu ama çok erken yürüdü ikimiz de boşuna endişe ettik zaman geçtikçe ikisi de yapamadığı her şeyi yapmaya başladı çocuklu ortama sokmaya çalışın çocul çocuktan öğreniyor gerçekten.