Elinde olsa görüşücek belkide..
Burda geçen gün okudum 4yıllık evli bi bayanın eşi 5yıl önceki sevgilisiyle berabermiş hemde bayan 2.çocuğuna hamile..
Bu gibi durumlar olur yani..
Aklından çıkmamış ki koyayım..
istisnalar kaideyi bozmaz.. biri oyle diye
digeri oyle olmak zorunda degil.. gorusmek istese emin ol yapar
Elinde olan birsey evet , neden elinde olmasinki !? Evliler bile
yapiyomus bak kendin soyluyosun !!
Bunu neden bekar nikahi cocugu olmayan biri yapmasinki..
ben baskasini sevsem , berabrr oldugum kisiye.ragmen elimden beleni yapar yine gorusurum... seni sevdigi icin gorusmuyodur sanmam
Aklini bulandirma sende kendi kendine zarar veriyosun
kendini.doldurusa getiriyosun , inan bana erkekler okadar umursamazki , olan yine sana olur uykusuzlugun ve uzuntunle kalirsin.
off yemin ederim içim şişti.
kusura bakma arkadaşım hepsini okuyamadım.
ama birşeye takıldım.
mesela diyorsun ki.eski sevgilisinin birşeylerini unutmadi.
jyide senden önce o kız vardı.
sen suan o adam için be kadar degerliysen
bir zamanlar o kızda öyleydi.
unutmaması gayet doğal.ne yapsin adam her iliskiden sonra fabrika ayarlarına mi dönsün.
hem benden sana bir arkadaş tavsiyesi.
SENİN YAPTİGİN RESMEN
EŞEĞİN AKLINA KARPUZ KABUĞU DÜŞÜRMEK.adamın ilgisi yoksa bile zorla aklına sokuyorsun...PES
Bence adam seni seviyo şuan.
Ancak ilk başladığınız dönemlerde büyük ihtimal unutma evresindeydi.
Hani bu kız hoş, bu kızla bi'oluru var biz bi'başlayalım zaten eskiden hayır yok illa ki unuturum demiş.
Profiline vs. bakar; bakmaz demiyorum bunda art niyet arama diyorum sadece. Neden dersen ben şuan hayatımda iki buçuk senedir olan ve hep de olmasını dilediğim adamı çok seviyorum ama bazen bi'şey dürter ve sırf "acaba bi'zamanlar her şeyini bildiğim adam şimdi ne durumda, neler yapıyo" diye gayet insani merakımla eskinin profiline bakmışlığım vardır. Sevgilimin de, eski sevgilisine bakmış olduğunu biliyorum, bakmıyorum dese yalancıdır çünkü insanoğlu meraklı (iki sene de bi'kere gibi takip eder gibi değil)
Lafın özü; aşk acısı çekerken seni tanımış, zamanla sevmiş ama ondan nefret ettiği dönem sitedeki sorunun cevabını gördüğü dönem.
Ben en çok "x de böyle yapardı, şöyleydi, böyleydi" laflarında tıkanırdım. İnsanın benim X'de şöyle öpüşürdü deyip ortamı terkedesi geliyo
Gitsin o unutamadğına zaten..
eski muhabbetlerde benim niye aklıma karpuz kabuğu düşmüyorda beyfendinin düşüyor.. ??
Biz daha duygusal olduğumuz için bizim düşmesi lazım asıl.. Ama niye düşmüyor ???
Güven olmadan ilişkiler yürümez
Burdaki hiçkimse sana sevgilinin aklında o kızın olup olmadığı sorusunun cevabını söyleyemez.Sadece fikir yürütülebilir.bence var aklında.Ama bunun için yapabileceğin pek bişey yok.Ya hep şüphe duyarak yaşayacaksın ya da ayrılacaksın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hazmedemediğim tek sey benim de. Benden öncenin büyük ask olması.
Ne gemiler yakmışımdır sırf benden önce aşık oldular diye o ilişkiyi kesip attıgım.
sana sonuna kadar hak veriyorum, şüphe insanı yer bitirir. Ona cok aşıkmış, cok acı cekmiş günlük hayatta ki kesitleri bile sana getirmiş.
Açıkçası ben kaldıramazdım. Beni de yargılayan olacaktır suan ama
Karakterim böyle elimde değil.......
Eski sevgılılerını bu kadar kafamıza takmak dıdıklemek sadece onlara gecmıslerını hatırlaıyor o kadar .
Aslında yapmamamız lazım .
Benım nısanlamın eskı sevgılısı vardı .
Uzun sure dıdıkledım . ondan bahsedıp duruyorduk falan anlat dıyordum neler yasadın falan fılan .
Sonra bırgun kalabalık bı arkadaş ortamında bana o eskı sevglısının ısmıyle hıtap ettı .
Gunlerce konuşmadım demedıgım laf kalmadı . Sonradan bana ben onu sevsem onunla olurdum o kadar dıdıkledınkı
bu konuyu ağzımdan oyle cıkıverdı . Onu dusundugum yada onu sevdıgm ıcın degıl dedı . Anneme anlatmıştım annemde
essegın aklına zorla karpuz kabuğunu sokuyorsun demıstı . Haklıydıda . Bu konuda kendımızı zabdetmemız lazım .
Cok ustune gıtme bence erkek arkadaşının bu konuda ..
Cunku onu sevseydı onunla olurdu .
iyide eskileri konuşurken çocuk sana ikide bir diyormu eski sevgillini unutmamissin diye.
hem ne gereği var geçmişi konusmanin.çok yanlış.
sevgillinin.unutamadığından bahsediyorsun peki bienale şeyini görünmü?
Haklısın catlakb, üç yıl geçmiş on ay önce kızı kurcalıyo o an bitti diyo iki yıl seninle mi avunnuş ayrılacak gücün varsa bi dk durma.
Ona sürekli geçişinden bahsederseniz onu geçmişine götürürsünüz. Kendi elinizden kendiniz kaçırmış olursunuz. geçmişi didiklemeyin mutlu olmaya bakın
Güven olmadan ilişkiler yürümez
Burdaki hiçkimse sana sevgilinin aklında o kızın olup olmadığı sorusunun cevabını söyleyemez.Sadece fikir yürütülebilir.bence var aklında.Ama bunun için yapabileceğin pek bişey yok.Ya hep şüphe duyarak yaşayacaksın ya da ayrılacaksın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşimle sevgiliyken bu tarz konuları hiç konuşmadık.
Sadece o benim bir çıktığım olduğunu biliyor ben de onun birini platonik olarak sevdiğini.
Bunun ötesini ne ben sordum ne de o.
Geçmiş geçmişte kalmış. Bence öncesiyle çok ilgilenme.
Senle birlikteyken yapmış olması tabiki hoş değil. O konuda haksız.
Ama bence bu tarz konulara da girmeyin.
Aynen katiliyorum..
ya hep suphe ile yasayacaksin yada bitireceksin..
suphe insani yoruyor.. Ama insanin elinde degil ne yazik ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?