10 ay önce yapılan bişey daha yeni ortaya çıktı ?

Ben meraki da hakli bulmuyorum canim.bu konuda o kadar gaddarim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende normal bulmuyorum ama bi yere kadar mantık anlar sadece bakmasını

Kızın sayfasına kızdım ama olay sadece bundan ibaret değil beyfendi hep derdi eski sevgililerinle alakalı hiç bi şekilde haber alma internettende takip etme ben varım hayatında

Evet kısmen öyle sonraki açıklaması bende insanlık olarak bile bitti.
Çünkü kız çıkaren bizim beyfendiyi sevmediğini söylemiş..

roman okur gibi okudum :)) güzel yazmışsınız sonuna kadar haklısınız bence ben çoktan ayrılmıstım bile... kendi söylediği seyi kendisinin yapmaması ikiyüzlülük bence... hala o kızla ilgili birşeyleri merak etmiş insan katlanamaz buna...

ben de böyle anladım mevzuyu.. asıl bombaya takılmak yerine sayfaya bakmasına takılmışsın:44:

ne kızmış bu böyle arkadaş, adam çıkarken sevilmediğini duyup devam etmiş..

bana bu kısım işler sarpa sardıktan sonraki kurtarma cümleleri gibi geldi

Sevgiliniz eskisinin kendinde bittiğini söylediği tarih Sizin 10 aylik iliskiniz vardi...

Hatta bitme sebeplerinden en büyüğü kizin onu sevmediğini söylemesi...

Yanlis mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır asıl olaya ben zaten takıldım yazdığım yazıdada var..
aynen.

Yok bizim o zaman 15 aylık ilişkimiz vardı şuan ilişki 25 aylık..

Aynen öyle insanlık olarak bbile bitmiş..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim
Aynen işte hala içimden atamadım..

Hangi anlamda bitirirsem mi yazık ederim yani :26:

eğer sadece baktığı için bitireceksen yazık edersin. evet sana izin vermiyormuş kendisi bi girip bakmış bunda hiçbişey yok. asıl sorun seninle birlikteyken seni seiyormuş gibi yaparak diğer kızı seviyormuş... asıl sorun bu... kafasında senle birlikteyken aylarca eski sevgilisi varmış, ona aşıkmış. sence bu daha önemli bir kriz deilmi

ben sana hak verdim. sonuna kadar haklısın. hiçte abartmıyorsun yani.
X'te böyle yapardı, böyle bi' durumda şöyle derdi falan demesi hiç kaldırılabilir bi'şey değil.
insanlık hali olabilir insanın aklına gelebilir ama dile getirmesi hoş değil.
eskilerden oturup konuşunca bunu söyleme rahatlığı bulmuş kendince ama ben olsam benimde feci tepem atardı.
tabi bi'de arkasından olanlar...
bilemedim ne desem. böyle durumlarda etkileyen taraf olmak istemem ama ben olsam bitirirdim sanırım.
kafamda sürekli soru işaretleri ile yaşayamazdım.

aynen.

Bu çocuk sizinle 15 aylık ilişkisi varken hala eski sevgilisini seviyormuş. Eski sevgilisi ask fm denen şeyde onu sevmediğini söylemeseymiş de sevmeye devam edecekmiş. Ayrıldınız di mi bu insandan?

Ben zaten onunda muhasebesini yaptım..
Bugün bile dedim aklının bi köşesinde o kız var eminim buna diye.
Tabii yine inkar etmeler falan falan falan..

Adamın aklında bu kıza dair az biraz düşünce ve hatıra varsa da siz adama ''eskis evgilin eski sevgilin'' diye diye , adamın içindeki aşkını körüklemişsiniz..
Yani bir şeyi kırk kere söylersen olur derler ya , sizinki de o hesap..
Bu kadar kuruntu yapıp her hareketin altından , olayları o şahsa bağlamakla kendinize etmişsiniz haberiniz yok..

O kızı unuttururum ! diyerek hırs yapsaydınız , onda bir şeyleri değiştirmek için uğraşsaydınız belkide şuan da bu adama size sırıl sıklam kör kütük aşıktı.Ama değil..

Haklı olduğunuz noktalar var.
Ama şu saatten sonra bu adam için çabalamanıza lüzum yok..
Boşverin gitsin..

Ben zaten onunda muhasebesini yaptım..
Bugün bile dedim aklının bi köşesinde o kız var eminim buna diye.
Tabii yine inkar etmeler falan falan falan..

şu anda aklında o kızın olup olmadığını bilemeyiz. 10 ay öncesine kadar ona olan aşkı devam ediyormuş.. siz niye asıl konuya takılmıyorsunuz ben onu anlamadım... bu kısım daha can alıcı aslında. 25 aydır birliktesiniz ve 15 ay o başkasına aşık. son 10 ay ona olan aşkı bitmiş. bu çok feci bişey deilmi sizce. şu an aklında olmayabilir evet ama işte belirttiğim detajı ağzıyla söylemiş yani.

Oda aklımda zaten

Aklım karışık işte

Bu çocuk sizinle 15 aylık ilişkisi varken hala eski sevgilisini seviyormuş. Eski sevgilisi ask fm denen şeyde onu sevmediğini söylemeseymiş de sevmeye devam edecekmiş. Ayrıldınız di mi bu insandan?

Ayrılmadım yaptığımız doğru olup olmadığı sorguluyorum..

Görünürde bana aşık gibi herkes bunu der duru ama yaşananlar aksini işaret ediyor.. :2::2:

Takıldım diyorum size ya takıldım..
Ben boşamı konu açtım.
Sorduğunuz sorulara benim karşıtım bile olanlara ılımlı yaklaşıyorum konuyu kızıştırmayın.
İççimde kopan fırtınaları az çok tahmin edin..
TAKILDIM TAKILDIM TAKILDIM..
Farkındayım herşeyin..

Yahu sen herkesin dediğine ne bakıyorsun..
O herkesin başına bu olaylar gelse şimdi bu çocuğu çoktan bırakmışlardı..
Yaşayan sensin..

Bana da sen hayatındayken eski sevgilisini içinden atamadığı izlenimi verdi anlattıkların.

"o bende ne zaman bitti biliyor musun" diye başlamış cümleye ve 10 ay önceki olayı anlatmış..Ama sen 2 yıldır hayatındasın.
Ben olsam ben de feci halde takardım.

Zaten eski meselelerin bu kadar konuşulması da bir tuhaf..
x te böyle yapardı ne demek yahu?

Benim sevdiğim adam, "eskisi de böyle yapardı" diyecek bana..İyi yabancılık çekmemişsin, hadi dön o zaman eskisine derdim heralde.

Yani bilemiyorum, ilişkiniz çok sağlıksız. Güven konusu sakat..

Hayır asıl olaya ben zaten takıldım yazdığım yazıdada var..
aynen.

hım anladım, dikkatimden kaçmış herhalde.
aslında şu da var. sen sevilmediğini hissettin mi hiç? ya da sevildiğini hissetmedin mi?
bu da önemli neticede, sevilmiyor olsaydın hissederdin diye düşünüyordum.
gelgelelim bir de güven konusu var.. artık orası sana kalmış
ama ben sende haksız bir şey göremedim.. oturup eski sevgili bile dinlemişsin yani daha nolsun.

adam kaynana olsaymış çekilmezmiş gerçekten..
bizim eski gelin de böyle derdi böyle yapardı der dururmuş herhalde

Son düzenleme:

tatlım kızma, sen asıl bu kısmı konuşmalıyken sadece ona da takıldım demişsin. asıl konun bu olmalıydı. ben bunu hiç anlamadım... bu takılınılacak bişey değil, bu konun özü bence. neyse pardon kızdırdım sanırım ama bak bikaç kişide aynı benim durduğum yerde... ben senin bu takıldığın kısma göre konuşayım. bence bu çocuk seni sevmiyor... diğerine de aşkı bitmiş ama sana 15 ay aşık numarası yapıp sana yutturmuş. şimdi yutma bari. benim fikrim yanılıyorda olabilirim. hayırlısı diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…