1. Ylmz yardm

elips

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
5
0
86
İstanbul
selam ben yeni üye oldum sizlere bir şey sormak istiyorum nişanlanalı aralıkta 1 yıl olacak ve ben hala ne yapacağımı bulamadım nişanlım 21 yaşında bende 20 kutlamak için ne yapabilirim ne hediye verebilirim farklı ilginç olsun istiyorum ama bir türlü bulamıyorum hep aklıma sıradan seyler geliyor deliricm nerdeyse kaydirigubbakcemile3 sıradan bişi hediye etsemde verme şeklimin farklı olmasını istiyorum yardımlarınızı bekliorum.. :Saruboceq:

forumda bu konuyu açıcak başka bi yer bulamadım yanlışsa afedersnz....

cvplarınız için şimdiden teşekkürler... öneriler için sorucak sorunuz olursa cvplarım....

bu konu üzerine bir çok konu var

ilginç fikirlerden biri de g-string di

dene istersen :içelim:

o konuları ben bulamadım eğer linklerini verebilirsenz sevinirim ayrıca erkek arkadaşıma g-string mi hediye etcem yok artık kaydirigubbakcemile3

o konuları ben bulamadım eğer linklerini verebilirsenz sevinirim ayrıca erkek arkadaşıma g-string mi hediye etcem yok artık kaydirigubbakcemile3

maksat karşıdakini şaşırtmaksa iyi bir hediye aslında sositososito

linklerin takipcisi değilim. arama butonundan faydalanabilirsinz

g-string alırsam kafama atar herhalde :d ben bakıyorum genede saol ama bi fikri olan varsa yazsn şimdiden teşekkürler

bi yüzük almayı düşünüyorum ona geçenlerde beraber bakmıştık çok beğenmişti ama parmağına olmadı buldum onu ama nasıl vericem hediye sıradan ama verme şeklim farklı olsun istiorum yada maket araba alıcam arabalara bayılıyo çünkü ama oda nişan kutlamasında saçma olur gibi geliyo bilmiyorumm :D

hediye veriyorsun saçma olacağını sanmam... maket arabayı vermek için hangi gün uygun diye düşünmeye gerek yok :lepi:

nasıl vereceğin sana kalmış... "al bu 1.nişan yılı hediyen" deme de kaydirigubbakcemile3

tabiiki öle bişi demem biraz komik olur :D

ama biraz farklı olmak istiyorum çünkü o her seferinde ilginç şeylerle karşıma gelio bikere olsun farklı olmasını istiyorum ama bulamıyorum maalesef :((

Back