• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıldır konuşmuyoruz

duruneriman6363

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
4
1
1
24
Kızlar bi tane görümcem var 1 yıldır konuşmuyoruz eşim de bende yıldızımız barışmadı bi türlü ama bi konuşsak da maşallahımız oluyor abla kardeş gibi oluyoruz yarın kayınvalidemleri yemeğe çağıracağım acaba onu da çağırayım mı bu ramazan günü kötülükten bişey çıkmaz dedim yarın görümcem gelse kayınvalidem öyle çok sevinir ki barışmamıza msj mı atayım ne yazayım nasıl konuya gireyim bana söyler misiniz güzel dille teşekkür ederim şimdiden

Kızlar bi tane görümcem var 1 yıldır konuşmuyoruz eşim de bende yıldızımız barışmadı bi türlü ama bi konuşsak da maşallahımız oluyor abla kardeş gibi oluyoruz yarın kayınvalidemleri yemeğe çağıracağım acaba onu da çağırayım mı bu ramazan günü kötülükten bişey çıkmaz dedim yarın görümcem gelse kayınvalidem öyle çok sevinir ki barışmamıza msj mı atayım ne yazayım nasıl konuya gireyim bana söyler misiniz güzel dille teşekkür ederim şimdiden
Neden konuşmuyorsunuz? Arada kötü bir tartışma geçtiyse ben olsam çağırmam ama basit bir mevzuysa çağırabilirim.

Kayınvalideniz sevinir diye değil de gerçekten siz çağırmak istiyorsanız çağırın derim. Mesaj ya da arama nasıl rahat oluyorsanız öyle yapın." Ben biraz düşündüm ve aramızdaki buzların erimesini istiyorum bu akşam iftara bize gelebilir misin? Müsait misin?" Gibi samimiyete bağlı bir şeyler yazabilirsiniz

Barışmak iletişimde olmak istiyorsanız çağırın yoksa sil baştan her şeyi tekrar yaşarsınız gereksiz. Kaynanayı kocayı mutlu edicem diye o topa sokmayın kendinizi. Yok barışmak istiyorum diyosanız da arayın direkt mesaj atmak samimiyetsiz geliyo bana bu durumlarda.

Yani yildizimin barismadigi hicbir insanla baristigimda abla kardes gibi olamadigim icin empati yapamadim .ya tam iyi oluyosunuz anladigim kadariyla ya tam kotu. Anneminde bu huyu vardir. Eltileriyle mesela ya can ciger oluyor birakmiyor kadinlar evlerinde yemegini yesin habire davet ediyor. Hastalandiklarinda bakiyor. Kotu olursada karakolluk ediyor milleti😀 barismak isterseniz mesafeli olun ne cok iyi ne cok kotu aslinda dogrusu bu olay zaten.mubarek gubler hatrina cagirin. Yemeginizi yiyin .kandillerde ozel gunlerde kotu gunlerde selam selam.

Basit bi konu ne yazayım sizce msj da
İyi akşamlar yarın annenleri iftara davet ettim seni de bekliyorum inşallah gelirsen çok seviniriz. Gibi basit bir mesaj yeter ama istersen eşin arayıp direk telefonla da davet edebilir.

Gerçekten abla kardeş gibi olsaydınız yıldızımız barışmadı cümlesi kurmazdınız . Eşiniz davet etsin kardesını gelirse buzlar erir gelmezse sizin düşündüğünüz gibi abla kardeş ilişkisi yoktur .

Yıldızınızın barışmadığı biriyle iyi olunca nasıl anla kardeş gibi olunur tam olarak anlayamadım ama aranızda büyük bir problem yok galiba.Barısmak istiyorsanız da barışın üç günlük dünya

Back