1 yıldır hamiş kalamamış olanlar buraya

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
8
41
merhaba kızlar 1 ay sonra korunmayalı tam 1 yıl olacak ve hala hamile değilim.ama 8.ayda bir düşüğüm oldu. eşimde ve ben de herhangi bir sorun yok kontrollerimiz yapıldı.sizce doktora gitmelimiyim ve sizler neler yapıyosunuz.doktor nasıl bir yöntem izler sizce.palaşalım lütfen

merhaba canım benimde kasımda 1 sene olacak ,ben de 7 ay eksik tedavi gördüm ya bakalım 4 ay kullanacağım ilaçlarım neticesinde hamile kalma şansım varmış..inşallah olur arkadaşımm

merhaba kızlar 1 ay sonra korunmayalı tam 1 yıl olacak ve hala hamile değilim.ama 8.ayda bir düşüğüm oldu. eşimde ve ben de herhangi bir sorun yok kontrollerimiz yapıldı.sizce doktora gitmelimiyim ve sizler neler yapıyosunuz.doktor nasıl bir yöntem izler sizce.palaşalım lütfen
evet erkadaşım bende 14 aylık evliyim ama hala bebek yok bende 7 aydır tedavi oluyorum cumartesi günü aşılama yaptıracaz daha önce çatlatma iğnesi vuruldum 6 kez olmadı mecburen aşılamaya geçmem lazımmış bana dua edinki cumartesi bebeğim için ilk adım başarılı olsun umarım ilk aşılamada tutar tutmama riskide varmış offf aklıma getirmeyeyim böyle şeyler neyse umarım hepimiz minik meleklerimize en kısa sürede kavuşuruza.s.:nazar:

evet erkadaşım bende 14 aylık evliyim ama hala bebek yok bende 7 aydır tedavi oluyorum cumartesi günü aşılama yaptıracaz daha önce çatlatma iğnesi vuruldum 6 kez olmadı mecburen aşılamaya geçmem lazımmış bana dua edinki cumartesi bebeğim için ilk adım başarılı olsun umarım ilk aşılamada tutar tutmama riskide varmış offf aklıma getirmeyeyim böyle şeyler neyse umarım hepimiz minik meleklerimize en kısa sürede kavuşuruza.s.:nazar:

inşallah arkadaşım inşallah.şu mubarek günlerde Allah kabul etsin dualarımızı:Saruboceq:

kızlar sizde herhangi bir sorun tespit edebildilermi ya da eşinizde.yada hiçbir sorun yokkenmi tedaviye hemen başlandı.ben daha tedaviye başlamadı,doktorum hep gerek yok dedi.zaten bi düşüğüm oldu. ama 1 ay sonra gidicem doktora

kızlar sizde herhangi bir sorun tespit edebildilermi ya da eşinizde.yada hiçbir sorun yokkenmi tedaviye hemen başlandı.ben daha tedaviye başlamadı,doktorum hep gerek yok dedi.zaten bi düşüğüm oldu. ama 1 ay sonra gidicem doktora
bana doktor 8 ay hiç korunmadan beraberlikle hamile kalınmamışsa bir terslik olabilir ihtimali var yani bende 7 aydır tedaviye başladım adet düzensizliği vardı daha önceden evlenmemişken sonra yine düzelme olmadı evlendikten sonra ama adetin düzene girmesini beklemek istemedim tadaviye geçtik tedavi sayesinde adetim düzenede girdi ama 5 kez çatlatma iğnesi oldum ama olmadı işte yarın aşılama yapılacak o nedenle bana çok dua edin Allah isteyen herkese en kısa sürede bebiş verir inşallah :CüvCüv:a.s.:nazar:

inş.ark.inş. bende 2.ci yi istiyorum ama benimde 1 seneyi 3 ay geçti olmadı tedavie başladım 2 3 ay kullandım ilaçları ama ilaçları bıraktım çok ağrı yapıyordu bende ALLAH bilir onu zamanı vardır üzülmeyin inş.en kısa zaman da bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbime dua edin bol bol ben hepimiz için dua ediyorum hayırlsı olsun.

of kızlar benim 13 ay oldu 3 kere catlatama ıgnesı oldum doktroa gıtmem gerek ama gıtmıyorum ıkı aydır cok stres oldum son umudum bu ay.bu ayad hamıle kalamazsam ınsaalah kalırım rahim filmi cekilecek.

merhabalar ben evleneli 3 yıl oldu 4 ay korunmuyoruz ama brn merak ediyorum bi problem olup olmadığını daha erkende öğrenebilirmiyim

merhabalar ben evleneli 3 yıl oldu 4 ay korunmuyoruz ama brn merak ediyorum bi problem olup olmadığını daha erkende öğrenebilirmiyim

daha çok erken bence canım bende senin gibi 4.ayda gitmiştim daha stres oldum.rahat ırak kendini bence 6-7 aydansonra gidersin.

Ama çok merak ediyorum boşunamı uğraşıyoruz acaba diye düşünüyorum,bu ay adetin son günü başladık yumurtlama falan beklemedik zaten bilmiyorum yumurtlamam ne zaman oluyo

bence aklına gien o anlamsız düşünceleri bir kenara bırak.herkesin oluyosa benim de olur de.tabi ben kendim bunu yaabiiyomuyum hayır.1 kere rahat oldum o ayda hamile kaldım ama düşük oldu. bu ay yine öyle olmaya çalışıcam ve siteye de girmicem aklım hep burdaki haberlerde kalıyo.stres nedeniyle nerdeyse 1 yılını boşa geçirmiş biri olarak tavsiyem rahat ol.ben gittim kontrolleri oldum bişeymi çıktı hayır olan psiolojime oldu.stres stres.daha çok erken kıymetini bil.

bence aklına gien o anlamsız düşünceleri bir kenara bırak.herkesin oluyosa benim de olur de.tabi ben kendim bunu yaabiiyomuyum hayır.1 kere rahat oldum o ayda hamile kaldım ama düşük oldu. bu ay yine öyle olmaya çalışıcam ve siteye de girmicem aklım hep burdaki haberlerde kalıyo.stres nedeniyle nerdeyse 1 yılını boşa geçirmiş biri olarak tavsiyem rahat ol.ben gittim kontrolleri oldum bişeymi çıktı hayır olan psiolojime oldu.stres stres.daha çok erken kıymetini bil.

Nasıl stre syapmıcam bilmiyorum, bşka bişey düşündüğüm yokki, hayali bile o kadar güzelki, içimde bi canlının olması adete yakın özellikle bunu hissediyorum hep sonra çok üzülüyorum, aslında eminim olmadığından ama hep hamileymişim gibi davranıyorum rol yapıyorum kendi kendime, artık bebek isimlerine bakmak istiyorum hiç bakmıyorum bakmıcam hamile olana kadar

aynı senin yaptıklarını ben de yaptım olan boşa geçen aylarım oldu.başka işlerle uğraş ben bu ay öyle yapıcam.adetim bitsin siteye bile girmicem.

canlarım bizde de çok şükür bi problem yok.....ama nerdeyse 2 senedir olmuyor...doktorum 2 sene bittikten sonra tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi....bende doktorumu dinledim...bekliyorum tam 2 senenin dolmasını...eğer olmazsa kiii inşallah olur.allah bilir orasını....sene sonu gitmeyi düşünüyorum...hakkımda hayırlısı....

Ben hemen gitmeyi düşünüyorum ama doktor daha erken niye geldin diyecek diye gidemiyorum, bi problemim varmı onu öğrenmek istiyorum sadece

X