1 yildir hamile kalamayip doktorun yaptigi testler

ceycey90

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
399
154
23
32
Ben1 yıldır hamile kalamıyorum doktora gittim kan testi yaptirmami istedi içinde hormon testide var sperm testi de istedi bide radyoloji bölümünden ultrason istedi bu ultrason ne icin oluyo kızlar

Ben1 yıldır hamile kalamıyorum doktora gittim kan testi yaptirmami istedi içinde hormon testide var sperm testi de istedi bide radyoloji bölümünden ultrason istedi bu ultrason ne icin oluyo kızlar
Normal ultrason olabilir mi acaba canım ya

Rahim filmi olabilirmi istedigi hsg diye geciyor.rontgen cekilen bi labaratuarda cektirmistim

Rahim filmi olabilirmi istedigi hsg diye geciyor.rontgen cekilen bi labaratuarda cektirmistim
Bilmiyorm ki canm elime küçük kağıt verdi kaçıncı kata gitcegim ve radyoloji ultrason yaziodu oraya gidincede randevu gerekli ekime kadr randevu dolu ddi napcmi sasrdm orasi kucuk hastane olduğu için esimde buyuk hastanehe gidelim dio kadin hastalıklarına nasil olsa oda ayni testleri yapck onun yaptigi testleri kucuk hastaneye gotururuz dio olurmu ki

Olur canım niye olmasın. Hem daha hızlı olur

Nasıl çekildin canım acı oldu mu. Ondan sonra mı hamile kaldın.

Benden ilk istedikleri testler hormon tahlili smear aldilar birde. Hsg de istediler ama ben beklicem die cektirmedim onu.Sorun cikmamisti.sonrasinda adetim normalden daha uzun surdu gittim hamilesin ve dusuk yapiyosun dediler.dusukten sonra tuplerde tikaniklik vArmi diye hsg cekelim dediler.artik kacis yoktu yani.tuplerde tikaniklik varsada hamile kalamazsin demisti.temiz cikti sukur oda.ben hsgden 2 3 ay sonra filan tekrar hamile kaldim ki cekildikten bi sonraki ay hamile kalma sansin cok yuksek demisti drum.o hamileligimde kurtajla sonuclandi maalesef.bende kan pihtilasmasi varmis genetik testler sonucunda cikti.esimdede varikosel 1.dereceden.ameliyat oldu esim.proxeed plus diye bi vitamin kullanmaya basladi esim.vitaminin 3.ayinda sperm sayisi yaklasik 2 katina cikti.birde ari sutu tuketiyorduk sabahlari ac karnina ikimizde cok sukur 3.kez hamile kaldim.biraz skintili basladik ama sonlara yaklastik artik.hic aklimizda yoktu elimizden geleni yapalim akisina birakalim demistik geldi mucizemiz.darisi tez vakitte sana olsun insallahhh

Birde detayli usg vardi ben bebegimi kaybettigimde kendi usg cihaziyla baktiktsn sonra gondermisti benide.dr un cihazindan daha detayli inceliyo rahimi.belkide ondan gondermistir

Birde detayli usg vardi ben bebegimi kaybettigimde kendi usg cihaziyla baktiktsn sonra gondermisti benide.dr un cihazindan daha detayli inceliyo rahimi.belkide ondan gondermistir
Aynen cnm sn dyince hatrladm usg yaziodu randevu alinan yerde napilio orda

Aminn inşallah canım. O kadar uğraşmışsın çok şükür sonucun çok iyi. Hayırlı sağlıklı kolay bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Aminn inşallah canım. O kadar uğraşmışsın çok şükür sonucun çok iyi. Hayırlı sağlıklı kolay bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Amin canim insallah.Rabbim isteyen herkesle beraber benide kavustursun bebegime.yapilmasi gerekenleri yapip tedbir bizden takdir Allahtan diyip beklemek en guzeli.rahim filminide cektirebilirsin biraz agrili olabilio anesteziylede cekilio ama ufak tefek yapisikliklar varsa cekim esnasinda gonderdikleri ilacla acilio zaten.

Düşünüyorum ama korkuyorum kaç dk sürüyo

Düşünüyorum ama korkuyorum kaç dk sürüyo

5 dk filan surdu benim.anestezilide cekilio.adet agrisinin siddetlisi biraz dayanabilirim diyosan.anestezili cektirmedgme pisman oldum ben aci esigiylede alakali biraz bu.benim dayanma gucum fazla degilmis demekki

5 dk filan surdu benim.anestezilide cekilio.adet agrisinin siddetlisi biraz dayanabilirim diyosan.anestezili cektirmedgme pisman oldum ben aci esigiylede alakali biraz bu.benim dayanma gucum fazla degilmis demekki
Bende pek dayanamam ya. Ama devlet hastanesinde anestezili yok galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…