1 yıldır evliyim

34mlk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
8
2
1
44
1yıldan fazla dır evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum kasılıyorum doktora delan gittik ama sınuş aynı eger ilk ilişki için beni uyutacak bi ilac bilen varmı acaba sonrası kolay olur diye düşünüyorum egzersiz yapmaya calışıyorum ama vajinama dokunamıyorum bile bacaklarım cok fazla kasılıyo

Ilac mı? Adam kendini Nuri Alço sanacak yahu. Tuhaf geldi bu kadar sorun yaparsan her iliskide kasılırsın.

İlk ilişkiyi baygın atlatirsaniz diğer ilişkilerde kasilmayacaginizi mi zannediyorsunuz.vajinismus tedavisi olmalisiniz

1 yıl oldu bitürlü olmuyo artık evliligim zarar görmeye başladı aile baskısı da başladı cocuk felan
Daha bir yil olmus cocuk planimiz var kisadan de kessinler seslerini nefret ediyorum boyle ailelerin her turlu baskisindan ve elalem rejiminden...
Ve tedavi gormelisin hemen olmadi baska doktor baska doktor. Yoga yap korkularini yendirecek kitaplar oku.

Tedavi cok pahalı normal pisikologlara ve kadın dogum uzmanlarına gittik ama sonuc alamadık kendine uzman diyen doktorlar ise 5 ila 10 bin arasında ucuk rakamlar istediler bizden ve biz ordu da yaşıyoruz gitgel otel masrafları bu üçretlerin içinde degil biri bize yardımcı olsun lütfen

Kk daki kendi başına vajinismus u yenenlerle iletişime geçseniz...bir deneyin olmazsa tedavi kaçınılmaz.gittilce her türlü büyüyen bir problem.10bin kredi cekseniz borç alsanız ödemesi zor olur sizi maddi sıkıntıya sokar ama tedavi olmadığınız sürece katlanacaginiz manevi yük ve devamında belki evliliğimiz sonlandiracak başka büyük maliyetler var.ben de vajinismustum.gittim tedavi oldum.bitti.borcu da bitti...hayat bu masraf bitmiyor sonra aşılama tüp bebek tedavileri başladı...hamdolsun oğlum oldu onların da masrafını karşılayacak güç verdi Allah. Üretin evden birşeyler yapıp satın.para kazanıp biriktirin.yaa Allah diyip yola çıkın.baska türlü selameti bulamazsınız hayatta sevgiler

Bebe yağıyla parmak egzersizi yapmam lazım canım tabi bu sırada kızlık zarın yırtılabilir.parmagini vajinaya koyduğunda ıkın ve içinin boşluk olduğunu göreceksin ben kendim mumdan aparat yaparak yendim uyuşturucu kremleri denem3 bile ben hepsini denedim aparat ve egzersiz yaparak yenmelisin ıslanma olduğunda vajinanın ne kadar etmediğini göreceksin

Dilatör seti alabilirsin fiyatıda uygun. Bununla kendin atlatabilirsin

Bitkisel sakinleştirici ilaçlar var herkesin bildiği bende küçükken ehliyet sınavında korktuğum için ehliyet hocası söylemişti. gerçekten vucudun dingin ve sakin pimpiriklenmeye izin vermiyor üstelik eczanede satılan receteli ilaç herkes bilir şurup p....lora diye. Bide ekstra kayganlastirici kullanirsin zaten bi kere idraj ettiğinde devamina zorlanacagini sanmiyorum

Vajinimussun. 10 aylık evliyim bende ilk aylar yaşayamadım 4 aylıkken atlattım şükür

canım bnde de vardı ilk olarak esin sabırlı olmalı parmakla başlamalı ve çok yavaş devam etmeli benimde bacaklarım adeta demir gibi kasiliyodu eşimi çoğu kez iteklerdim muayenede doktor bakamadı kendimi ikna ederek alıştırma yaparak yendim kendim benim olduğum ilde psikolog daha gelmemişti vajinismus dediler ama doktor gelene kadar atlattim o bebek olmasını bile psikolojik olarak etkiliyor

Ne kadar sürede yendin bunu

Ilk başta bi psikiyatriye gittim orda vajinismusu anlattı filan sonra egzersizler verdi. Parmak egzersizleri zor olda yavaş yavaş yaptım yani en son penis aşamasında iken kendi kendime hallettim. Ilişki esnasında wcye gidip mesaneyi bosalttim bi kaç kere tutup bıraktım afedersiniz ama. Işte yatağa uzandim belime yastık koydum eşim ilk girişi yaptığında ben nefes alıp verdim ıkındım eşime yavaşça ilerlemesini söyledim nefes ve ısınmayı birakmadm bana etksii oldi

Merhaba, İstanbul bakırköy mazhar osman devlet hastanesinde ücretsiz tedavi olabilirsin . Ben de 1.5 senelik evliyim ve iki ay gibi bir sürede hastanede tedavi olarak atlattım.

Vajınismusun sebebi neymiş ya merak ettim kızlar bu bi rahatsızlık mı psikolojik bişey mi yani panik atak gibi bir hastalık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…