1.Yıl Dönümümüz İçin Sizin Romantik Zihinlerinize ihtiyacım var kızlar :)

Orjinall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
59
1
36
İstanbul
Sevdiceğimle 1 ay sonra 1. yıl dönümümüzü kutlayacağız Allah nasip ederse. Kendisi balık burcu ve haliyle duygusal bi oğlan :) Kendi emeğimle hazırlayacağım birşey onu çok mutlu eder ona bi defter hazırlıyorum içine resimlerimizi falan yerleştirecegim sakladığım bazı fişler var hikayesi olan günlerden onları yapıştırıp olanları yazacagım.

Ve yıl dönümü için hazırlayacağımdan baya sayfalı bi defter olsun istiyorum. ancak içine daha fazla ne yazarım naparım bilmiyorum. Değişik fikirlerinizi, bildiğiniz güzel şiirler varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim şimdiden..

aranızda gecen en mutlu anı yada en anlamlı anlardan bırısını basıt bı karıkatur gıbı cızebılirsın cöp bebeklerle :)

hayallerinizi yazabilirsiniz, maddeler halinde beraber yapmak istediğiniz şeyleri sonra yine maddeler halinde onda en çok sevdiğiniz şeyleri, çöp adamlar çizip minik hikayeler oluşturabilirsiniz yaşadığınız komik olaylarla ilgili, birlikteyken en mutlu olduğunuz günle ilgili hislerinizi yazabilirsiniz..

hayallerinizi yazabilirsiniz, maddeler halinde beraber yapmak istediğiniz şeyleri sonra yine maddeler halinde onda en çok sevdiğiniz şeyleri, çöp adamlar çizip minik hikayeler oluşturabilirsiniz yaşadığınız komik olaylarla ilgili, birlikteyken en mutlu olduğunuz günle ilgili hislerinizi yazabilirsiniz..

Hayallerimizi yazma çok güzelmiş, onda sevdiğim özellikleride sıralayabilirim çok güzel :) bende romantiğimdir aslında da aklıma gelmedi doğru düzgün bişey şimdi bide bunları nasıl yazıcam bi de ona kafa patlatırm şimdi :)

günlük tutar gibi yaz işte başlık açıp :D ben her zaman günlük tutan biri olarak bunları hep yazarım zaten.. hayali çocuklarımızın isimlerini yazdığım, birlikte gideriz diye mekanların isimlerini not ettiğim sayfalarım bile var her şeyi not ederim çünkü yazılmadıkça unutulur böyle şeyler sonra da sevgilime veririm okuması için o da çok duygulanır.. sonrasında da tek tek uygularız..

günlük tutar gibi yaz işte başlık açıp :D ben her zaman günlük tutan biri olarak bunları hep yazarım zaten.. hayali çocuklarımızın isimlerini yazdığım, birlikte gideriz diye mekanların isimlerini not ettiğim sayfalarım bile var her şeyi not ederim çünkü yazılmadıkça unutulur böyle şeyler sonra da sevgilime veririm okuması için o da çok duygulanır.. sonrasında da tek tek uygularız..

bende aşkımızın günlüğünü tutuyordum ama düzenli yapamadım bunu malesef bi heyecanla başladım bıraktım sonra duygulanılmayacak gibi değil ama gerçekten..
çok şey var aslında ama dediğin gibi yazılmayınca unutuluyor.. :25:

ya hep acılar içinde şiir mi olur hep hüzünden mi şiir yazar insanoğlu.. Aşkını haykırmak istememiş mi hiçbir şair Allah aşkına?

Şiir yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

bir tane kendi yazdığım şiiri paylaşayım.. erkek arkadaşım için yıldönümümüzde yazmıştım şiir sayılmaz aslında çok kısa belki fikir olur sen kendine göre değiştirebilir veya geliştirebilirsin..
öncelikle çıkmaya başladığımız tarihi yazdım sonrasında da kaç yaşındaysam ona göre devam ettim
"23.06.06
20 yıl var ki güne bu kadar güzel uyanmamıştım..
20 yıl var ki güneş bu kadar güzel batmamıştı ve 20 yıl var ki hayat bu kadar katlanılır olmamıştı.."

3 yıl önce ne romantikmişim:16::9:

bir tane kendi yazdığım şiiri paylaşayım.. erkek arkadaşım için yıldönümümüzde yazmıştım şiir sayılmaz aslında çok kısa belki fikir olur sen kendine göre değiştirebilir veya geliştirebilirsin..
öncelikle çıkmaya başladığımız tarihi yazdım sonrasında da kaç yaşındaysam ona göre devam ettim
"23.06.06
20 yıl var ki güne bu kadar güzel uyanmamıştım..
20 yıl var ki güneş bu kadar güzel batmamıştı ve 20 yıl var ki hayat bu kadar katlanılır olmamıştı.."

3 yıl önce ne romantikmişim:16::9:

22ye bağlarım ben onu çok güzelmiş :) dediğim gibi arıyorum tarıyorum yok.. bazılarıda kamyon arkası yazıları gibi, ya da kıta kıta ilkokul çocuğu gibi :) çok teşekkür ederim yazıcam bunları kesinlikle..

rica ederim.. anlıyorum seni bende sevgilim için emek harcayan, orda burda sürekli bir şeyler okuyan, araştıran kısacası onu mutlu etmeye çalışan biriyim.. ben de az aramadım yani ne yapsam diye zamanında :D aklıma gelirse yine yazarım

Saedece deftere yazılacak şeyler değil ekstra manevi değeri yüksek fikirleride söyleyebilirsiniz arkadaşlar!! Kendi yaptığınız süprizleri yazabilirsiniz

Back