• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.yıl dönümü

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
kızlar merhaba :) evlilik yıldönümümüz yaklaştı eşime nasıl bir sürpriz yapayım siz neler yaptınız?

Eşinizi iyi tanıdınız mı,neler sever,sevmez,kutlama sevmeyen,hevesini içine kaçıran adamlardan mı değil mi,iyi bildiniz mi?

Aldın kabul ettin mi gibi oldu :KK48: sürpriz çok sever be olursa olsun farketmez çok absürt olmadığı sürecek tabi
Harika, o zaman aklına gelebilecek her çılgınlığı yapabilirsin
Yemek yaparsın sanırım,en sevdiklerini,masa en önemlisi,onu neden sevdiğini de bir kağıda madde madde yazabilirsin,
ilginç bir oscar heykelciği alabilirsin :D en iyi koca,gibi çeşitli olanları mevcut,
benim içimde ukde kaldı bu,yılın öküzü oscarını alacaktım alamadım,ilk yılımız berbattı da :D ona da söyledim alacaktım ama alamadım diye,çok gülmüştü,şimdi iyiyiz şükür.
Gerisi Allah kerim zaten :KK53:

Kızar başka fikirler yok mu
Hediye olarak bişeyler düşündünüz mü ?
Aklıma ikinizin resmi olduğu kol saat'i geldi yada yakası harfli gömlek :)
Kutlama olarak ev 'de düşünüyorsanız hol'den salona kadar kücük mumlar ve yemekler ,ve kendi resimleriniz den oluşan kolaj şeması duvara asılacak, balonlar tavana asılıp ipler sarkacak uçlarına ufak notlar ona karşı hisleriniz,anılarınız olan mümkünse tarih hatırlatmalı ve ya küçük bir video ve müzik eşliğin de tüm tanışma tarihiniz'den tut şimdi ki zaman 'a kadar olan küçük görseller ,kendi sesiniz eşliğiyle duygularınız vs., Dışarı da bir organizasyon düsünüyorsanız sinema için iki bilet ve anlaşılabiliyorsa dev ekran'da ikinize ait slayt ve ilk dans müziğiniz arka fon olacak kolay gelsin nice yıllara :))

O zaman güzel bir fikir benden gelsin :KK35: Geçtiğimiz hafta sonuydu evlilik yıl dönümümüz. Eşim sağolsun hiç aklıma gelmeyecek bir zamanda salı günü sürpriz yaptı bana işten erken gelmiş asansörden evin kapısına kadar mumlar gül yaprakları falan antreye de mumlardan kalp yapmış ortasına da üst üste üç hediye kutusu koymuş çiçek almış. Asla yemek yapamaz kek yapmış fırında baya şaşırdım buna pasta almış birde özel olarak yaptırmış. İstersen bunları sen eşine yapabilirsin. Bende başka gün ona sürpriz yaptım. Baş harflerimizin olduğu ve kalp şeklinde balonlarla odayı süsledim tabi kendimde süslendim mumlardan kalp yaptım yaktım. Hatta kapıyıda içten tekrar kitledimki eşim anlamasın. Sonra kamerayı açtım eşim girince şok oldu. Hediye olaraksa istediği bluetooth kulaklık vardı onu aldım birde biz lise döneminde tanışmıştık o döneme ait bizde anısı olan şeyler aldım. Resimlerimizden oluşan anı kitabı yaptım resimleri yapıştırıp yanlarına o ana ait duygularımı yazdım. Kapağını beğendiğim bir defter aldım bir yıl boyunca neler yaşadığımızı neler hissettiğimi yazdım baya duygulandı eşim. Deftere kendiside yazdı amacım her evlilik yıl dönümünde ikimizde yazalım çocuklarımız büyüdüğünde onlara okutmak istiyorum. Haftasonu kapadokyada tatil yaptık çok güzeldi. Mağara gibi odada kaldık otantik ve hoştu.
Biraz uzun oldu arkadaşlar amacım hepinize bir fikir olsun.

Mesela şuan vizyonda hızlı ve öfkeli 8 var kesin eşin o filme gitmek istiyordur filme bilet alabilirsin. Akşam geç bir seansa. Mesela bir ay sonra eşimin doğum günü. Özel bir pasta yaptırıp şeker hamurundan falan değişik şekiller yapıyorlar ya öyle bir pasta ile antreden salona kadar sırayla balon ve ucunda doğdundaki resmi sonra bir yaşında iki yaşında, üç falan derken şuana kadar olan resimleri balonların ucunda pastaya kadar. Tabi resimleri kayınvalidemden almam lazım :KK28: Doğum gününde bu şekilde yapmayı düşünüyorum.

ben bi sene duvar saati yaptirmistim ikizimin adi, evlilik yil dönümü tarihi yazili ve küçük romantik bir not yazili. bi sene resimli ve notlu bardak yaptirmistim.bi de birlikte cekilmis fotolarimizla 20 dakikalik bi slayt hazirlamistim o cok güzel olmustu

Ayrıca şans kurabiyeside yaptırabilirsin. Eşimin çok önemli bir sınavı var bir kaç ay sonra ben kurabiyenin içerisine sınavdan çok yüksek notla geçeceksin, çok mutlu olacaksın, yakında bebişiniz olacak gibi şeyler yazdırmıştım hoşunada gitti sende yaptırabilirsin böyle birşey.

Biraz özel kaçabilir bu ama beyaz bir gecelik veya beyaz sütyen jartiyer takımları var çok güzel. Onlardan alıp başınada tül ve taç takarak yıl dönümü gecesi gelin gibi olabilirsin tabi bu farklı bir gelinde :mad:

bence maddi durumunuz iyiyse tatil ayarlayın
ben öyle çiçek böcek mum kalp balon vs. şeylerden hiç hoşlanmam daha somut işe yarar şeyler seviyorum o yüzden tatil ayarlardım

Back
X