1 yıl denedik olmadı peki ya şimdi

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
evet arkadaşlar başlığımdan da anlaşıldığı gibi 1 yıl denedik ve bebeğimiz olmadı. artık eşimle beraber doktora gideceğiz. ortada görünür problem olarak sol yumurtalığımda kist var. bi doktor çikolata kisti dedi, diğer doktorlar basit kist diyor. hormonlarım normal

peki şimdi doktora gittiğimizde ne olacak? hangi testleri isteyecekler bizden? korkuyorum bu süreçten ve çok üzülüyorum neden benim de diğer kişiler gibi bebeğim hemen olmadı diye? biliyorum aranızda benim gibiler çok var. Allahım inşalahh kucağımızı daha fazla boş bırakmasın

Senden adetinin 3. günü hormon testleri isteyecek doktor, 21. günü de progesteron testi. Adetin ilk on günü içinde de rahim filmi çektireceksin.Eşin de sperm sayımı ve morfoloji testi yaptıracak.Sonra doktor test sonuçlarına göre sorunun kimde olduğunu saptayacak, ona göre de bir tedavi şekli izleyeceksiniz.Bu süreçte de sana ve eşine düşen benim başıma bir şey gelmez dediğin noktada bazı sorunların olduğunu öğrenirken hep birbirinize destek olmak...
Umarım aslında hiç bir sorununuz yoktur ve herşey yolunda gider.

bi dahaki adetimi bekleyecek peki testler için?

Çikolata kisti hakkında ne biliyorsun bilmiyorum kist varken çocuk sahibi olmak zor..Kaç cm biliyor musunuz..

Ben bu kistten dolayı amelyat olduğum için biraz bilgim var..

Çikolata kisti hakkında ne biliyorsun bilmiyorum kist varken çocuk sahibi olmak zor..Kaç cm biliyor musunuz..

Ben bu kistten dolayı amelyat olduğum için biraz bilgim var..

canım şöyle anlatayım. bir doktor çikolata kisti dedi. diğer 4 doktor basit kist dedi. bi doktor da basit kist olsa geçerdi dedi
renkli ultrasonda da basit kist çıktı. sol yumurtalığımda 6 cm boyutunda

canım şöyle anlatayım. bir doktor çikolata kisti dedi. diğer 4 doktor basit kist dedi. bi doktor da basit kist olsa geçerdi dedi
renkli ultrasonda da basit kist çıktı. sol yumurtalığımda 6 cm boyutunda

Basit kist bile olsa öyle kendiliğinden gitmez..İlaç tedavisi gördün mü..Doğum kontrol hapı veriyorlar genelde..Nerede oturuyorsun sana kendi doktorumu önerebilirim..

Çikolata kisti ancak renkli de anlaşabilen bir kist zaten..

Eğer basit bir kist ise soğan kürü ile eritebilirsin..Kuzenimde de vardı ilaç ve soğan kürü ile eridi..

evliliğimin ilk yılında bendede vardı kist ama çikolatamı değilmi bilmiyorum 1 aylık ilaç kullandım ve geçti kötü düşünme pozitif olmaya çalış... inş basit bişeydir..

doğum kontrol hapı kullandım geçmedi. aldırmak da istemedim hemen sonuçta kistlede hamile kalan çok. ama olmadı.

Allah een kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…