1 yıkamada çeken gömlek

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
merhaba hanımlar geçen günlerde batikten salaş bir gömlek aldım lacivert kahve çizgileri var kumaşı değişik bir kumaş böyle kalın yünlü eşarp kumaşı gibi esnek birazcık yıkama önerilerinde 30derece yazıyor bende 30derecede yıkadım ama salaş olan gömlek üstüme yapıştı bildiğiniz nasıl çekmiş anlatamam neden oldu sizce yardımcı olur musunuz kumaşın özelliğidir dedim çekiştirdim ama açılmadı ütüledim düşük dereceyle bana mısın demiyor yeni aldım daha 1 kere giydim üzüldüm valla

Fatura fiş varsa gidip değişim iade talebinde bulunun kabul etmiyorlarsa incelemeye Gönderin ben talimatlara uygun yıkadım deyin. Hiç mi olmadı mağaza yetkilisi çağırıp çemkirin. Şimdi bütün mağaza Çalışanları beni Linç edecek :))

Benimde benzer bir gömleğim var, ne zaman yıkasam bebe boy'a kadar ufalıyor. Ütülüyorum düzelip eski haline geliyor.
Ne kadar salaş, kırışık görünsede mağazadaki ürünler pres ütülerden falan geçiyor ya, ütüsü olmadığı için çekti gibi gelmiş olabilir sana. Bir dene bakalım.

Neyi deneyeyim anlamadım tam olarak ütüleyince düzelmedi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…