1.yi GENEL SEZERYAN OLUP 2.DE EPİDURL SEZERYAN OLAN BAYANLAR

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
Slm arkadaşar 5aylık hamileyim 1.sezeryanım ço zor geçti hala etim titrer aklıma gelince ameliyat sırasında uyanmıştım 2kere narkoz almk zorunda kalmış ve 1tüm gün ayılammıştım abartısız gözümü açtıgımda öle bi acı duyuyordumki bebegimi kucagıma verdiklerinde alın şunu istemiyorum diye inlemiştim ya ama epiduralde bu denli acı olmayacagını söylüyorlar dogrumu nasıl oldu genel olanlara kıyasla gözlemlerinizi anlatırmısınız lütfen birde göbüş olayı 1.de aldıgım kiloları fazlasıyla vermiş ve hiç göbüş kalmamıştı ama şimdiki hamileligimde çokta hılı kilo alıorum 5.ayıma yeni girdim ama 8 kilo aldım şimdiden korkuyorum bunlarda gidermi yoksa kalırmı diye tşklr şimdidenn...

canım benim ilk bebeğim genel sezeryanı bilemem ama ben epidural oldum.
ilk 2 gün rahatsızdım ağrım oldu ondada ağrım oldu diyince epiduralden ağrı kesici yaptılar sonra rahattı aman aman ağrımadı ama bıcak yarası ne kadar olsada ağrı vardı 4. gün ev süpürdüm çamaşır yıkadım vss

:) eski paylaşımlara bakarken gözüm takıldı...tamda benim yaşadığım durumu daha doğrusu ikilemi yazmış arkadaşım..bende aynı durumdayım.29 haftalık hamileyim .ve hala hala karar veremedim...ilk doğumum genel anestezili sezeryan..çevremde herkes epudral sezeryanı önerdi ama korkuyorum..belde çok ağrı kaldığından bahsediyor herkes,bu gelişi güzel söylenen bişimidir*yoksa doğruluk payı varmıdır epudral ile alakalı mıdaı? bilemiyorum..Epudral de hiçbir ağrı duyulmadığını,özelllikle ameliyat çıkışı yataga alınırken vs.gayet rahat olduğundan bahsediliyor..Arkadaşlar tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim..

ilki genel anestezi ile sezeryan oldum 2. epidural oldum , kesinlikle epidurali tavsiye ederim . ilk gün sancı , acı yok. sadece biraz cesaret lazım

Ben epidural sezeryan oldum.Kesinlikle anestezi ekibine bağlı benim ne bel ağrım ne de baş ağrım oldu 31 ocakta doğum yaptım

ben aynen böyle oldum,yani ilki genel,ikincisi epiduralle sezeryan...ilkim berbattı,böyle bir acı yok,tıp fakültesindede denek ediyorlar resmen,enfeksiyon riski var diye tam 9 gün bırakmadılar,ben 3,4 gün kesinlikle kalkamadım....çok zordu...
ikincisindede harika diyemiycem ,doğumdan çıktıktan bir saat sonra bel altında çok rahatsız edici bir ağrı oldu...anlatamıyorum,hemşire hep aynı pozisyonda kalmaktan dedi,ama bana pek inandırıcı gelmedi...doğumda ara ara kustum,galiba fazla geldiği anlar oldu...3,4 saat sonrada bilincim tuaflaşrı,kriz gibi oldu...ölüyorum sanmışım,herkes ayağa kalktı...
ha benim tecrübelerimle içinizi karartmayın,bunlar benim şanssızlığım bence...benim hamileliklerimde ,doğumlarımda çok çok zor oluyor...
inşallah sizde böyle bişey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…