• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 yaşındaki kızımın ağzı kokuyor...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

stanbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Kızım 1 yaşında ve ek gıdaya geçtikten sonra ağız kokusu oluşmaya başladı önce yediklerinden olduğunu düşünmüştüm ama farkettimki sürekli bir koku var.4 tane dişi var dişlerini tülbentle temizliyorum ve her yemekten sonra ağzını çalkalayabilmesi için su veriyorum.Ancak dr.una söylediğimde geniz eti olabileceğini söylemişti ki burnundan nefes alırkende bazen hırıltı olabiliyor hatta bazen uyurken horlayabiliyor.Aynı durumda olan varmı içimi rahatlatmak istiyorum.Dr.umuz 7 yaşına kadar kendi kendine geçer diyor geçmezse ameliyat gerekebiliyormuş.İlerleyen yaşlarında sorun olurmu sizce?

Benim kizimda da 11 aylikken oldu. Nazal geniz akintisi dedi doktor balgam sokturucu verdi caykasigi ike hergun kullandik gecti cok sukur.
Size de gecmis olsun

walla benım de 6 yaşındaki oğlumun ağzı kokuyo ne yaptımsa geçmedi dr. götürdüm kesin bişi demiyolar.yemek yemiyo ondan olabilirmi acaba??

canım orta kulak iltihabı vya bademcik iltihabıda ağız kokusu yaparmış.doktorumuz öyle demişti

benimde 9 aylık oğlumun ağzı kokuyo emzikle uyuyor kaynar su ile dezenfekte etmeye çalışıyorum koku ondan mı diye düşünüyordum ama yazılanları okuyunca korkttum çünkü kulaklarının içini de çok kaşıyor bazen yara oluyo kabuk tutuyo içi , dr diş çıkarırken kulak kaşır dedi ama şimdi şüphe çöktü içime orta kulak iltihabı mı var acaba huysuz da bir bebek çünkü.

Bizimkinde de ağız kokusu gibi bişey kokuyor yaklaşınca ama ben de diyorum öpülünce heralde ondan kokuyor çocuk diye. Aklıma da geldi bunun ağzı mı kokuyor diye, acaba bizimkinin de mi ağzı kokuyor. Biz de azı dişlerini çıkarıyoruz...

benimde 20 aylık bi oğlum var....sürekli deyil ama zamn zamn bana doğru hohladığı zamn azının koktunu fark ediyorum... acaba neden olabilir.:50:

benim kızımdada bir ara böle bişi farketmiştim doktora sordum geçer sorun degil dedi.o koku geçti,şimdidlerdede sabaha dek emzikle uyudugu için emzigın kokusu siniyo agzına:19: nası bıraktırcaz bu emzigi:59:

Merhaba Arkadaşlar,
Kızım 1 yaşında ve ek gıdaya geçtikten sonra ağız kokusu oluşmaya başladı önce yediklerinden olduğunu düşünmüştüm ama farkettimki sürekli bir koku var.4 tane dişi var dişlerini tülbentle temizliyorum ve her yemekten sonra ağzını çalkalayabilmesi için su veriyorum.Ancak dr.una söylediğimde geniz eti olabileceğini söylemişti ki burnundan nefes alırkende bazen hırıltı olabiliyor hatta bazen uyurken horlayabiliyor.Aynı durumda olan varmı içimi rahatlatmak istiyorum.Dr.umuz 7 yaşına kadar kendi kendine geçer diyor geçmezse ameliyat gerekebiliyormuş.İlerleyen yaşlarında sorun olurmu sizce?

Ağız kokusu için bildiğim bir çare yok maalesef...ama geniz eti teşhisi için bebeğinizi kbb uzmanına götürmenizi ve geniz eti için film çektirmenizi tavsiye ederim.geniz eti bebeğin sık rahatsızlanmasına sebebiyet verdiği için ve dolayısıyla kulaklarda problem yaratabilieceği için bir an önce büyümemesi için dr.önerdiği şeyleri yapmalısın...mesela ben burun spreyi ve burunu nemlendirici krem kullanıyorum.yazında bol bol denize götürmem gerekiyor...

Merhaba arkadaslar. Benim de 3 yasinda kizim var ve 1 yildir agzi kokuyor. Dr a goturdugumde dis cikariyor olabilir dedi. Kbb geniz akintisi yokdedi. Sonradan ayuldim. Peygamberimiz gece yatmadan sut icince agzini suyla calkalarmis. Bir haftadir kizima yatatken sut vermedim. Agiz kokusu yok. Sutten sonra dis fircalayalim diyorum herzaman istemiyor. Diyabet bile aklimdan geçti sukur biseyi yok kizimin

Back
X