Bebek Beslenmesi 1 yaşındaki çocuk biberona alışırmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
oğlum 6 ay anne sütü aldı sonra ek gılara geçince meyve suyunu normal suyu kaşıkla içirdim.. Eşimde 8. ayda bardakla içirmeye alıştırınca biberona bir türlü alıştıramadım şimdi herşeyi bardakla içiyor hiçde dökmüyor etrafa.. suluk bile kullanmıyor. yakında inek sütü vermeye başlamam lazım ve oğlum süt ürünlerini sevmiyor bardakla hiç içmez, biberon olsa alışık olsa onun hatrına belki içer diyorum.
Sizce alışırmı. 2 numaralı emzik var evde belki az geliyordur diye bıçakla deldim gayet güzel akıyor, içine çikolatalı süt koydum oyun oynuyor, çekmiyor, kauçuk emzik, dişlerini kaşıyor.

Canım içine en sevdiği içeceği koy ve ağzına sık belki tadını alınca alışabilir..
Sende ağzına götür arada o zaman da alabilir...

canım benim kızım 2 yaşına kadar ne yalancı meme nede biberon aldı ağzına 9 aydan sonra herşeyi bardakla içmeye başladı sütüde ara ara bardakla içiyodu bir ay önce memeyi bıraktık süte bal katarak biberonda vermeye başladım senin gibi belki alır umuduyla şimdi gece kalkıyo anne süt diyo gidiyorum ısıtıp getiriyorum içiyo ve yatıyo bide sabah kalkınca istiyo yani benim kızım 2 yaşından sonra alıştı seninde oğlun alışabilir bu bebişlerin nasıl davranacağı belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…