• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 yasindaki cocugum icin istanbulda uzman Dr ariyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hati_cem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
17
0
86
48
Almanya
Allah cok sükürler olsun bana 14 sene sonra cocuk nasip etti ikiz evlatlarim oldu Allah olmayanlarada nasip eder insallah ...simdi 13 aylikllar kiz yavas yavas yürümeye hazirlaniyor yani normal bir cocgun yapmasi gereken seyleri yapyior. erkek cocugum ise cok geriden gelyior yani boynunu önceden hic tutamiyordu simdi yavas yavas tutmaya basladi ama yere bassamiyor daha, biz belini tutunca basiyor desteksiz oturaymiyor vede gözlük tasiyor sag gözü ice bakiyor deye gözlük verdiler görmesinde bir problem sükürler olsun , kendi basina yuvarlaniyor ,münihte universte hastanesinde gidioyruz ,MRT, EEG , testleri yapildi ve kan testleri yapildi hic bir sey bulamadilar kemiklerini kontrol ettiler normal diyorlar.. yimesinde icmesinde bir problem yok istanbula getirsek diyorum acaba hangi uzman doktorlar var burda bir sey bulamadilar yardimlarniz icin saolun selam ve dua ile kalin insallah

Son düzenleme:
Back