Çocuk Hastalıkları 1 yaşındaki bebğim kendi başına yatıp kalkamıyor ve hala yürüyemiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Fittek

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
3.948
5.205
398
kızlar 1 yaşındaki kızım kendi başına yatıp kalkamıyor yürümüyor hadi yürümesine takılmayalım ama dikilmiyorda doktora götürdük bişey yok refleksleri çok iyi zaman bırakalım olmazsa mr falan çekeriz 1 kaç ay sonra dedi ama çok üzülüyorum 1 yaşında ama hala 8 kilo zayıflıktanmı oluyor napmamız lazım başına böle bişey gelen varmı kanepe kenarında yürüyo ama tek başına dikilmesi gerekmiyrmu ayakları düz basmıyo içine içine basıyo acaba ortopedik ayakkabının faydası olurmuki alsak delircem ilerde kalıcı bi rahatsızlık falan olur diye korkuyorum yaşıtları çelik gibi benimki böle napcam yardım böyle şeyler yaşayanlar bi fikir verin nolur

canim bizim arkadsin kizi 15 aylikken yurudu yani o konuda dr bir sye yok dediyse uzulme belki cok esnektir vucudu esnek olan cocuklar daha gec yururu ve dikilirmis sanirim benimkide esnek o yzuden uzulme kilusuda zaten emkledigi icin gitmistir iyi gidalar yedirmeye calis alir o kilo

normaldir canim her bebk gelisimi degisik oluyor benim arkadasinda 10 gun sonra 11 aylik olucak henuz oturamiyor yatar vaziyette,emeklemiyor ama yerde asker gibi surunme hareketi yapiyoremeklemeden yuruyecek bu kiz diyorlar bakalim annesi heycanla o gunu bekliyor

bence en iyisi doktora göstermek...

1 yaşında bir bebeğin kendi başına yatıp kalkabilmesi, emeklemesi hatta kalkmak için (yapamasa bile) çaba göstermesi gerek...

tabii her bebeğin gelişimi farklıdır.. ama siz yine de uzmana danışın

canım yınede sen bı ortopedıste gıt ıcın rahat edr......bıde norologa ............

doktora götürdük bebeğe biraz zaman verelim dedi mr falan çektirmek için narkoz vermek gerekiyormuş onu şuan yapmak doğru değil dedi refleksleri çok iyi bi sorun görünmüyo dedi hatta ortopedistye götürdük ayak bileğinden baktı çok esnek masaj yapın ayak altları biraz yuvarlak benim babamda düz tabanlık var dedim irsi olabilir zaten 2 yaşından önce bişey yapamıyoruz eğer 2 yaşına kadar yürümezse müdahale ediyoruz şuan bi sıkıntı yok gibi dedi ama insdanın içi rtahat etmiyo böyle durumda olan varmı diye açtım başlığı en azından bizim gibi olan varmı sonra yürümüşmü onu öğrenmek istiyorum korkuyorum zaten fazlasıyla bekliyoruz bakalım

benimkızım 11 aylıkken emekledi.15.buçuk aylıkkende yürümeye başladı.her bebeğin gelişimi farklı.bir yürüdü şimdihiç oturmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…