• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaşındaki bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevdankara

<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
826
4
46
Ankara
kızlar aranızda 1 yaşında bebeği olan varmı?varsa eğer gece uyutmadan önce ne yedirip yatırıyorsunuz??????:26:

benim oğlum 7 gibi yemeğini yiyor. 9,30 da uyumadan öncede 150 ml süt içiyor.sabaha karşı 5 gibi 150 ml daha süt veriyorum. vermezsem ağlıyor . illa o sütü içecek bebem :69:

tşk ederim.verdiğiniz sütler pastorize sütmü yoksa pınarın devam sütümü?eğer pastorizeyse yarım yağlımı tam yağlımı süt.bide markası?birde şeker katıyomusunuz verdiğiniz süte.?

benimoğlumda 1 yasında 6-7 gibi çorba içiriyorum yada bizim yediğimiz yemekten,sonra 10-11 gibide muhallebi yapıyorum irmikle ve pirinç unuyla bu çok tok tutuyo gece de 5 gibi filan devam sütü veriyodum ama artıkinek sütüne geçtim inek sütü veriyorum ben hazır almıyorum günlük alıp içiriyorum içine bazen 1 çk bal koyup içiriyorum

biz bu ara azı dişlerle mücadele ediyoruz.iştah sorunumuz var beslenme düzeni felan kalmadı..karnı tok olsun diye bakıyorum..hazır bebelac kahvaltı bile denedim yeterki yesin diye.sevdi gibi azda olsa yiyor..
ben akşam bizimle birlikte ona uygun yemek varsa ondan veriyorum.yoksa muhallebi yiyor..gece de süt veriyorum sadece

akşam 7 gibi ya yemek yada muhallebi kaşık maması değişiyor ondan yediriyorum..gecede saat 2 gibi 150 ml aptamil junıor ve sabaha karşı 5 gibi bir daha aptamil içiyor..

oğlum 10 gibi uyuyor oncesinde 150 ml aptamil junior la hazırladığım milupanınn gece tahıllarındanı veriyorum ama artık gunluk şışe sute geçeceğim

Son düzenleme:
benim oglumda 10gun sonra 1yasında olacak ben aksam 6da yedıgımız yemeklerden yada corba içiriyorum gece yatmadan once 9buçuk 10 gibi gecemaması muhallebi yiyor gecede 2kez kalkıp emiyor benim oglum süt devam maması içmiyor neyle denedıysem içmedi cok guzel yemesıne ragmen kılo almıyor süte nasıl alıştırcagımı bılmıyorum

benim oglumda 10gun sonra 1yasında olacak ben aksam 6da yedıgımız yemeklerden yada corba içiriyorum gece yatmadan once 9buçuk 10 gibi gecemaması muhallebi yiyor gecede 2kez kalkıp emiyor benim oglum süt devam maması içmiyor neyle denedıysem içmedi cok guzel yemesıne ragmen kılo almıyor süte nasıl alıştırcagımı bılmıyorum

merhaba.süte alıştırma konusunda dün buradaki bi arkadaştan fikir aldım bu sabah denedim ve faydası oldu sütü içmeyen oğlum içti. sütü ılıtıp,içerisine 4-5 adet bebe bisküvisi ezip biberonla verdim.istersen sende bi dene.ama aç olduğu zamanda dene tabiki.inşallah o da sever içer.:56:

bende 7buçukta yemek yada çorba veriorum 10buçuktada sütle pirinçunu pişiriorum yedirip uyutuyorym gece süt içio bal koyuyorum içine

merhaba.süte alıştırma konusunda dün buradaki bi arkadaştan fikir aldım bu sabah denedim ve faydası oldu sütü içmeyen oğlum içti. sütü ılıtıp,içerisine 4-5 adet bebe bisküvisi ezip biberonla verdim.istersen sende bi dene.ama aç olduğu zamanda dene tabiki.inşallah o da sever içer.:56:

yok içmiyor malesef denedim oylede içmedi şuanda elinde biberon dişini kaşıyor

merhaba benim oğlumda 11 aylık 7 de çorba yiyor 9 da muhallebisini ve yatıyor gece 1 gibi apmail3 veriyorum 100cc bazen içmiyor gece 3 te yada 4 de içiyor ama muhallebi bebekleri tok tutuyor istersen bi dene:):34:

benim kızımda 13 aylık... henüz akşam yemeklerinden yemiyor... varsa çorba içiyor 9 gibi yoksa muhallebi yiyor... ve yatıyor... gece 150-200 ml süt içiyor

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kızımda 1 yaşına bastı beni hala emiyor.emmesine rağmen süt vermeye başlamalıyım kararsız kaldım?

akşam 8 gibi yaptığım yemekten yediyorum.sonra 10-11 gibi tahıllı gece maması verip emzirerek yatırıyorum

Back