Bebek Beslenmesi 1 yaşındaki bebeğime oturtarak yemek yediremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
belkide yanlis yapiyorum ama kizim baska turlu kesinlikle yemiyor.yani cizgi filmi izleyerekama cok temiz yiyor masallah.7 ayindan beri boyle.agzinin kenarlari bile yemek olmuyor.ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum.gerci her yolu denedim ama......

dışarı çıkınca nasıl yediriyorsun peki ?

dışarı çıkınca nasıl yediriyorsun peki ?

eger disardaysak zaten arabalara etrafina bakar ve rahatlikla yer.ama eger hic biri yoksa zorlanarakda olsa yediriyorum.ama bu 1 2 defa oldu.genelde evde ve bazende disarda yedigi icin bir sorun yasamiyoruz

ben hala aynı tavırdayım da sanırım siz ruh halinize göre olumlu ya da olumsuz deye yorumluyorsunuz.
mama sandalyelerinin hepsi hantal değil.ben de önce büyüklerden aldım,sonra ona çok alışınca dışarda yediremediğimden bir tane de minik tabure boyutunda portAtif aldım,çok işime yarıyor,şu an evde de onu kullanıyorum.

çok güzel fikirler sundunuz tşkr ler bende bilmiyordum kızımın döküp benimde temizleyeceğimi sanki

Siz "etraf kirleniyor"dan dem vurduğunuz için doğal olarak ona göre cevap verdim.....Cevabımda abes bir durum yoktu........

Siz "etraf kirleniyor"dan dem vurduğunuz için doğal olarak ona göre cevap verdim.....Cevabımda abes bir durum yoktu........

arkadaşın yazıları yorumlayışı biraz farklı,aslında doğru olduğunu bildiği ama duymak istemediği bir şeyden bahsetmişsin belli ki

kızlar tamam ne ben sordum ne siz cvpladınız ya bu kk kadınları nekadar da meraklı ufak şeyleri büyütüp sorun haline getirmeye ya alt üsttü bir bebek oturarark mama yiyecekti onuda hallettim salıncağında yediriyorum ben akıl edemiyormuyum ki mama sandalyesini yada yere dökeceğini bunları söylüyorsunuz ben fikir istedim akıl değil ya

Akıl edemiyormuşsun demek ki kusura bakma..O kadar basit ufak bir olayı çözemeyip etraf kirlenir vs dediğine göre... Madem cevabını bildiğin şeyler niye konu açıyorsun ? Ki muhakkak biliyordun da... 1 yaşına gelmiş bebeği oturarak yedirememen bebeğinin değil senin çaban ve enerjinle ilgili... Her anne bebek bakıyor..Bizim bebeklerimiz de yerinde duran bidonlar değiller....Basit şeylerin çözümünü biliyorsan sormaya bile gerek duyma o zaman..İnsanlar sana vakit ayırıyor,cevap veriyor..Üstüne insanları tersliyorsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…