bebeğimin çorbalarına ekmek ufalayıp koyuyorum yoğurdunada cici bebe ekmeğini sıcak suyla ıslatıp koyuyorum canım elimle yedirmeyi denedim yemeğin suyuna ekmeği batırıp veriyorum tükürüyor ağzına bile sokmuyor canım kıymayıda sebze çorbalarına çiğ olarak katıyorum çorbayla pişiyor yanlışmı yapıyorum yoksa kavurupmu koyacam bugün küçük bulgurla pilav yaptım sonra yoğurtta kattım ilk defa taneli olarak onu yedi birde şöyle bişey var çekirdeği yiyor ekmeksiz peyniride yiyor onlarda tane sayılmazmı ben bu çocuğu çözemedim bişey daha soracam bebeğinize kaç öğün yediriyorsunuz benimki sabah öğle akşam yiyor araöğün olarak ikindi meyve bunlarıda kaseyi görünce bir öğrüyor sonra oyunla yediriyorum isteyerek değil biryerlerde yanlışmı yapıyorum tiksindirdim desem fazla sık vermiyorum değilmi arkadaşlar
evet çok isteksiz yiyor 5 saat geçiyor aradan hala istemiyor yatarken aç yatıyor akşamki yediği çorbayla süt içip yatsa bende rahat edecem acaba bu isteksizlik dişten olabilirmi sürekli diş çıkardı maşallah şuan 15 dişi var üçünün sadece başları çıktı diğer azı dişte yolda şuan 9500 kilosu zayıflıgı felanda dişten olabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?