- 2 Ekim 2018
- 114
- 42
- 33
Merhaba anneler ek gıdaya 6. Ayda geçtik brbeğimde 5 aylkken reflü başladı ağzından burnundan fışkırır tarzda kusmalar uyku da olmak kaydyla ek gıdada kusmlarmz arttı yedkleri burnundan geliyordu bnde kusmasn diye blenderdan gecrdm aylardr pütürlü katı gıda deniyorm 7.5 aylktan bu yana asla kabul etmiyor ağzına dahi almıyor hep blender kullanmşsanz o yzden demeyn dediğim gbi oğlumun yedikleri brnndan geliyor tıkanıyor nefes alamyor gün içinde 5 defa filan kusuyordu zaten iştahsz bi bebek püreyi bile zorla yediriyorum. 10 gün başka bi ilaca başladık 10 gündr kusmuyor çok şükür denemedgm yöntem kalmadı sebzeleri haşlayp önüne koydum pilavı yopurtla karştrdm önüne makarnalar koydm eline meyveler verdm hiç birini asla yemiyor yemeyi de bilmiyor tek yiyebldigi şehriye çorbası arpa şehriye içinde pirinci çok kaynatlmş yayla çorbası artk ne yapacagmı şaşırdım nasıl alştrablrm bilmiyorum her gün ağlamaktan helak oluyorm akşama kadar deniyorm olmuyor yiyecekleri yandn veriyorum ama katı gıdayu yadrgadgı için hemen ağzndan atıyır nasıl çiğnemeyi öğrenecek nasıl bizle beraber yemek yiyecek nasıl başarıcam sürekli internetten araştırıyorum 3 yalında 5 yalnda hala püre ile beslenen çocuklar var korkuyorum bizimde öylr uzun sürecek diyr bu durum beni çok yıpratıyor çok canımı sıkıyor napıcam ne edicem lütfen bana bi akıl verin