• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaşında ki beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

guneyli34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
926
874
53
37
Merhaba oğlum yeni 1 yaşına girdi.beslenme düzenimiz şu şekilde sabah kahvaltı saat 9:2 tatlı kaşığı labne 1 yumurta 1 ceviz 1 tatlı kaşığı pekmez
Saat 10:30 1 meyve
Saat 11:30 90 Cc mama
14:30-15 arası 1 kase çorba ya da yemek
Saat 16:00 90 Cc mama
Saat 20:00 yine 90 Cc mama siz neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor

Merhaba oğlum yeni 1 yaşına girdi.beslenme düzenimiz şu şekilde sabah kahvaltı saat 9:2 tatlı kaşığı labne 1 yumurta 1 ceviz 1 tatlı kaşığı pekmez
Saat 10:30 1 meyve
Saat 11:30 90 Cc mama
14:30-15 arası 1 kase çorba ya da yemek
Saat 16:00 90 Cc mama
Saat 20:00 yine 90 Cc mama siz neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor
Sabah uyandıgı saatten yarım saat sonra kahvaltı bu güne göre degişiyor ıspanaklı pankek, Yumurta, bebek menemeni vs faydalı şeyler yedirmeye çalışıyorum açlık hissi olursa tekrar belli ediyor o zaman meyve veriyorum uyurken emiyor uyanıyor yarım saat sonra acıkınca çorba veriyorum Tavuk çorbası, yogurtlu çorba, tarhana, mercimek çorbası gibi ona hazırladığım çorbalar oluyor ve genelde hergün iki çeşit bulunduruyorum çorbayı sıkılmadan yesin diye oyun oynuyo uykudan önce farklı bi çeşit çorba daha içiriyorum emip uyuyor uyandıgı zaman yemek saatimiz yakın oluyor bizimle beraber yer ona göre bişey yoksa özel pişiriyorum Ispanak yemegi, taze fasulye, nohut tarzı şeyler seviyor yediriyorum biraz ara verip oynadıktan sonra sabah yediginden farklı bi meyve yediriyorum yatmadan önce hero baby nin toz mamaları var o tok tutuyor ondan yapıyorum o u yiyo emzirip uyutuyorum bizim düzen bu şekilde bende saat yok bebegim ne zaman yemek isterse istemezse zorlamam farklı bişey denerim yada iyice acıkmasını bekliyorum şuan 14 aylık

Kızım on aylık sabah uyandığında 200 ml formül mama içiyor
Bir iki saat sonra kahvaltı ediyoruz üç dört zeytin iki kaşık labne çeyrek ten biraz küçük simit,pisi yada yufka
Öğlen uykusundan sonrada bir çay kaşığı tereyağı nda yumurta sarısı yiyor
Sonra yine formül mama uyku
Kalkınca yarma çorbası arada meyve ne varsa
Akşam yemeğinde de ona uygun ilan herseyden koyuyorum önüne yarısı yerde yarısı midede o şekilde yiyor.
Miktardan çok kendi yemesine özen gösteriyorum.
Siz cevizi nasıl veriyorsunuz

Back