Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mrb arkadaşlar ekimde oğlum1 yaşına girecek ve artık inek sütü vermmeye başlayacağım inş.bana yardımcı olurmusunuz,bebeği 1 yaşında olan anneler inek sütünü günlük taze alıp mı veriyolar yoksa pastorize mi alıyolar,pastorizeyse yarım yağlımı tam yağlımı veriyosunuz?
kızım 9 aylık ben artük süt veriyorum ya normal pastorize yada pınarın organik sütlerinden.küçük kutularda alıyorum artmamıs oluyor.. günlük 500 ml içmesi gerekli...
bende 1 yaşına girdiğinde başldım inek sütüne. pastörize almıyorum.temizliğine güvendiğimiz yerden günlük süt alıyorum.hem yoğurtunu da yapıyorum onunla.aam sen günlük süt bulamam dersen pınarın çocuk sütü var.ondan alabilirsin canım...
benimde kızım ekimde 1 yaşında olacak ben bu ay başladım vermeye sek günlük süt veriyorum küçük olandan başka sütleride denedim içmedi benimde güvendiğim yer olsa açık süt alırım daha iyi diyorlar canım
saolun yorumlarınız için çok şükür artık başladıminek sütünegüvendiğimiz bi yerden gunluk alıyorum ilk zamanlardalışması için biberonuna biraz da su kattım ben çünkü birden sade süt verirsek isallik yapıyomuş ebe öyle söyledi o yüzden alıştıra alıştıra verin sütek 2 gün su katın 3. gün çokdaha az su katın vucudu alışsın.
saolun yorumlarınız için çok şükür artık başladıminek sütünegüvendiğimiz bi yerden gunluk alıyorum ilk zamanlardalışması için biberonuna biraz da su kattım ben çünkü birden sade süt verirsek isallik yapıyomuş ebe öyle söyledi o yüzden alıştıra alıştıra verin sütek 2 gün su katın 3. gün çokdaha az su katın vucudu alışsın.
benim oğlumda 1 yaşında.ilk defa deneyeceğim inek sütünü.pastorize versem olurmu?birde ilk vereceğim için ilk ne kadar vermeliyim ve ne sıklıkta vermeliyim?şimdiden tşk cevablarınız için...
merhabalar bende oğluma süte alıştırmaya çalışıyorum ancak bir kaç yudum alıyor ve içmiyor emzirmeye devam ettiğimden istemiyor ssanırım ama normal süte nasıl alıştırabilirim artık süt içirmek istiyorum sizler nasıl alıştırdınız?meyvelerinin özellikle muzu sütle ezip veriyorum bu şekilde yiyoyor ama sirek içiremedim henüz
merhaba, sütü direk benim oğlumda içmiyor,bisküvili,ballı içiyor. Benim bi sorum olacak,inek sütünde tam yada yarım yağlı olması ve markası önemli mi?:26: