• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yasına gırdık gece sut ıcmeye basladık sukur artık uyuyor oglum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar oglum 1 yasına gırınce doktorumuz gece ıctıgı mamasını kestı sut ver artık gecelerı dedı.bende nestle nın cocuklar ıcın urettıgı sutten vermeye basladım.o zamandan berı gecelerı saat bası gazdan uyanan oglum,gecede 1-2 kez uyanmaya basladı oda sutunu ıcmek ıcın.sutunu ıcıp tekrar uyuyor.1 yasına kadar neler cekmıstım gecelerı.umarım gece uyku sorunu olan annelerde benım gıbı rahat eder bıran once

sevindim senin adına keri.peki emzirmeyi kestinmi bi de sütü neyle içiyor bardak mı biberon mu?bende yakında emzirmeyi bırakacam o yüzden çok merak ediyorumhihoyyyt

sevindim senin adına keri.peki emzirmeyi kestinmi bi de sütü neyle içiyor bardak mı biberon mu?bende yakında emzirmeyi bırakacam o yüzden çok merak ediyorumhihoyyyt

canım ben zaten emzırmıyordum.dogdugunda ılk ay emzırdım sutum olmadıgı ıcın mamaya gectık sonrasındada memeyı almadı bırdaha oglum.sutu bıberonla ıcıyor

Senin adına çokkkk sevindim. Darısı başıma. Hala 2 saatte bir kalkıp emiyor :((

Bende çok sevindim neler çektiğini biliyorum umarım böyle devam eder.Taylan da çok uyanır emer ve uyur bizimki biraz alışkalık haline geldi.

Bende çok sevindim neler çektiğini biliyorum umarım böyle devam eder.Taylan da çok uyanır emer ve uyur bizimki biraz alışkalık haline geldi.

sagol sevhanım ya ınsallah devam eder,uykunun ne oldugunu unutmustum.emmeyı bırakınca uyur taylanda.gaz olmadıktan sonra.derın gazdan uyumuyordu daha cok

kericim çoook sevindim gerçekten, maşallah diyelim
çok zor günler geçirdin hepimiz biliyoruz, bundan sonra hep böyle gider inşallah

kericim çoook sevindim gerçekten, maşallah diyelim
çok zor günler geçirdin hepimiz biliyoruz, bundan sonra hep böyle gider inşallah

fusfuscum sagol canım umarım yasıyla bırlıkte gecmıs olur bu gunler.ınsallah boyle gıder artık tatlım.defneyı opuyorum.

biz de dün gece denedik süt vermeyi,binlerce şükür içti biraz.mama içerken bir iki emip bırakırdı tıkanır gibi.süt daha cıvık oldugu için sanırım öyle bir sıkıntı olmadı.inşallah seri vermeye başlayınca da sever ve öyle devam eder.

bende bir iki ay sonra başlamayı düşünüyorum denemediğim mama kalmadı geceleri kabus oluyor hem saat başı uyanıyor hem yemiyor.darısı başımıza.

ben nasıl alıstırıcam kızlar yaa oglum 1 yasında mamalarını sutle yapıorum ama bıberonla ıcmıor gece 4 5 kere kalkıp emıyor emzırmeden kesmeyı dusunuorum ama nasıl kesıcem bılmıorum bıberon alınca kıyamet kopuor meme verınce susuyor meme verene kadar aglıor nasıl kesebılırım yardım edın yaa

allahım bu yazıyı yazmaz olaydım keske.daha bunu yazdıgım gece basladı tekrar uykusuz geceler kac gecedır saat bası nobetteyız yıne.bende hersey duzeldı dıye sevınıp sızınle paylasmıstım.of of yıne eskı uykusuz gecelere donduk.

ben nasıl alıstırıcam kızlar yaa oglum 1 yasında mamalarını sutle yapıorum ama bıberonla ıcmıor gece 4 5 kere kalkıp emıyor emzırmeden kesmeyı dusunuorum ama nasıl kesıcem bılmıorum bıberon alınca kıyamet kopuor meme verınce susuyor meme verene kadar aglıor nasıl kesebılırım yardım edın yaa

canım suyunu bıberonla vermıyormusun.su ıcerken alısmıs olması lazım bıberona.bu konuda ben yardımcı olamıcam sana cunku sadece ılk bır ay emzırebıldım

benimki suyu silikon uçlu suluk var onunla içiyor ama sadece su:((((( emiyor ama süt yokki boşa emiyor.sütü çok denedim ballı,bebe bisküvili nafile.bardaklada alışmadı kericim maşallah dedik ama nazar değdi galiba:nazar::nazar:

allahım bu yazıyı yazmaz olaydım keske.daha bunu yazdıgım gece basladı tekrar uykusuz geceler kac gecedır saat bası nobetteyız yıne.bende hersey duzeldı dıye sevınıp sızınle paylasmıstım.of of yıne eskı uykusuz gecelere donduk.

ya bende ne zaman bebişlere ne yedirdinize yazsam ertesi gün bişi yemiyodu bebeğim kendi kendimize nazar değdiriyoruz sanırım.
bende bugün sordum dra artık süt vercem kesinlikle mama yemiyor saat başıda uyanıyor dedim kızdı bekle 3 ay daha dedi :(((
umarım düzelirsiniz

bende dün süt verdim ilk defA nestle çocuk sütü içti çok şükğr hep devam eder böyle biberonla içti
geceleri bizimki de bizim yatakta yatıyor gündüz de halıda yaTIYOR BEŞıĞıNDE HıÇ Ytmıyor koyarken uyanıp başlıyor ağlamaya

benim oğluşuma süt içeremedim kızlar ben ya,sevmedi.biberonla su içiyor çok güzel ama süt koyunca bir damla tadına bakıp mümkün değil içiremiyorum.sabah kahvaltısını sütle hazırlıyorum artık.gece uykularına bende hasretim çok kalkıyor çok,emmeden de mümkün değil uyumuyor

Back