Bebek İkinci El 1 yaşa uygun LcWaikiki 2. el erkek bebek kıyafetleri

naila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
346
0
0
İzmir
$Fotoğraf0170.jpg$Fotoğraf0171.jpg
LCW içi polar ceket
$Fotoğraf0188.jpg$Fotoğraf0189.jpg
LCW eşofman takımı
$Fotoğraf0181.jpg$Fotoğraf0182.jpg$Fotoğraf0192.jpg
2 kot 1 adet kadife içi polar pantolon(bunlar LCW değil)
$Fotoğraf0178.jpg$Fotoğraf0180.jpg
LcW yakalı t-short
$Fotoğraf0175.jpg
F&F marka kol kısmı swetle gömlek
$Fotoğraf0172.jpg
eşofman üstü kapşonlu

yukardaki ürünlerin hepsi 20tl dir

aşağıdaki ürünlerde ufak tefek lekelenmeler ve defarmasyonlar var bunlarda hediye olarak gönderilecektir
beyaz kapşonlu ceket LCwmarka dır fermuar çekmek için tutaçı kırıktır
gri kapşon kısmı mavi içi polar ceketin cebinin birinde yırtık vardır
mavi kazak ve diğer 2 swet LCW markadır ufak lekeleri vardır çok belli değil
2 adet eşofman altı biri LCW markadır renkleri biraz soluk bi problemi yok
yelekte problem yoktur
tulum 6 aylık için alt kısmında cıtcıtlarını açarkenki çekmeden dolayı yırtlma vardır ama çok az

$Fotoğraf0173.jpg$Fotoğraf0176.jpg$Fotoğraf0183.jpg$Fotoğraf0187.jpg$Fotoğraf0190.jpg$Fotoğraf0191.jpg$Fotoğraf0193.jpg$Fotoğraf0195.jpg$Fotoğraf0196.jpg

$Fotoğraf0186.jpg
eklemeyi unutmuşum fenerbahçe eşofman takımı bu ürününde bi kusuru yok rengi biraz solmuş buda hediyedir

ürünler bana ait değil bu arada bi arkadaşımın çocuğu 2,5 yaşında bunlar küçük geliyo durumlarıda pek iyi değil bende atma yabana gitmesin hepsini 20 tl ye satalım hem başkası faydalanır hem sende oğluna bişey alırsın dedim çok sevindi onun için satıyorum ilgiileniyorsan göndereyim :34:

kaynanatör devreye girdi, ben ihale dışı kaldım:((

inşallah hayırlı birine, başka bebişe nasip olur. gerçekten kaçırılmayacak fırsattı. lcw de tek parça 20 küsür zaten...çocuğun giydiği ne olacak hemen küçülüveriyor

inşallah canım hepsini yıkayıp ütüledim bakalım inşallah ihtiyacı olan birine yardımcı olabilirim :16:

Bi arkadaşa söz verdim 15gün sonra almak için arayacağını söyledi onu bekliycem dönüş yapmassa burdan bilgi veririm arkadaşlar

kızlar alacak kişi vazgeçmiş zaten oda başka birine yardım amaçlı bakıyodu isteyen olursa güncel ilan isteyen varsa acil yazsın bu hafta da evdeyim sonra işe başlıycam işe başlamadan göndereyim kargonuzu:16:

ben begendim ama tek sorun var.benim oğlum 1 yaşına geldiğinde temmuz ayı olacak.bu kış için bana 6-9 ay arası giyebeileceği kıyafet lazım.elinizde varsr onla ilgileneyim.

kızlar alacak kişi vazgeçmiş zaten oda başka birine yardım amaçlı bakıyodu isteyen olursa güncel ilan isteyen varsa acil yazsın bu hafta da evdeyim sonra işe başlıycam işe başlamadan göndereyim kargonuzu:16:

özel msj atamiy0rum ödeme nasil 0lcak nasil alicam bilgi verirseniz görüşelim

Eki Görüntüle 473659 Eki Görüntüle 473660
LCW içi polar ceket
Eki Görüntüle 473662 Eki Görüntüle 473663
LCW eşofman takımı
Eki Görüntüle 473664 Eki Görüntüle 473665 Eki Görüntüle 473666
2 kot 1 adet kadife içi polar pantolon(bunlar LCW değil)
Eki Görüntüle 473671 Eki Görüntüle 473672
LcW yakalı t-short
Eki Görüntüle 473676
F&F marka kol kısmı swetle gömlek
Eki Görüntüle 473677
eşofman üstü kapşonlu

yukardaki ürünlerin hepsi 20tl dir

aşağıdaki ürünlerde ufak tefek lekelenmeler ve defarmasyonlar var bunlarda hediye olarak gönderilecektir
beyaz kapşonlu ceket LCwmarka dır fermuar çekmek için tutaçı kırıktır
gri kapşon kısmı mavi içi polar ceketin cebinin birinde yırtık vardır
mavi kazak ve diğer 2 swet LCW markadır ufak lekeleri vardır çok belli değil
2 adet eşofman altı biri LCW markadır renkleri biraz soluk bi problemi yok
yelekte problem yoktur
tulum 6 aylık için alt kısmında cıtcıtlarını açarkenki çekmeden dolayı yırtlma vardır ama çok az

Eki Görüntüle 473681 Eki Görüntüle 473682 Eki Görüntüle 473683 Eki Görüntüle 473684 Eki Görüntüle 473685 Eki Görüntüle 473686 Eki Görüntüle 473687 Eki Görüntüle 473688 Eki Görüntüle 473689

oğlum 9 aylık ve önümüz kış.ayrıca ek gıdalar yediği için üstü çok çabuk kirleniyor...satmadıysanız eğer hepsini almak istiyorum.ödemeyi nasıl nereye yapmamız gerekiyor lütfen bilgi verirseniz teşekkür ederim...not:üstelik oğlum da babası gibi fenerbahçeli ,o eşofmana bayıldık...

Son düzenleme:
oğlum 9 aylık ve önümüz kış.ayrıca ek gıdalar yediği için üstü çok çabuk kirleniyor...satmadıysanız eğer hepsini almak istiyorum.ödemeyi nasıl nereye yapmamız gerekiyor lütfen bilgi verirseniz teşekkür ederim...not:üstelik oğlum da babası gibi fenerbahçeli ,o eşofmana bayıldık...

satılmadı mail adresin var mı özel mesaj atıyorum ordan goruselım

Back