1 yaş yemek yemiyor

ynr16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
14
4
1
31
1 yaşa girdik kilosu 8.900 gören zayıf diyo inadına gibi çocuk asla yemek yemiyo. Ağzını bi kapatıyo asla açmıyo. Yenidoğandan itibaren geceleri yatmadan 1 defa mama veriyodum artık onuda bitirmiyo. Hadi yemek yemiyo diye mama yapıyorum oda onuda 2 ölçeğini içerse şükür. Zayıf baskısından o kadar yoruldum ve bıktım ki geçici bi süreçmi bu

1 yaşa girdik kilosu 8.900 gören zayıf diyo inadına gibi çocuk asla yemek yemiyo. Ağzını bi kapatıyo asla açmıyo. Yenidoğandan itibaren geceleri yatmadan 1 defa mama veriyodum artık onuda bitirmiyo. Hadi yemek yemiyo diye mama yapıyorum oda onuda 2 ölçeğini içerse şükür. Zayıf baskısından o kadar yoruldum ve bıktım ki geçici bi süreçmi bu
Yemek konusunda zorlarsanız tersine gider bi süre kendi haline bırakın çok zorlamayın

Benim kızımda 1 yaşındayken 7.700 dü. Yemediği gibi birde ağzında biriktirip yutmuyordu öyle yıpratıcı bir süreçki sizi çok iyi anlıyorum bütün bunlar yetmiyormuş gibi her gören çok zayıf diyordu. Bu yüzden ağladığım bile oldu ama hiç üzülmeyin büyüdükçe düzeliyor biraz geç düzeliyor ama bir süre sonra kendi yemeye başlıyor

Doğru söylüyosunuz çünkü kaşık gördüğü an kafasını çeviriyo umarım çabum atlatırız🙏🏻 acaba balık yağı kullansak faydası olurmu
Balık yağı biz de iştah açtı ve gıdalara ilgisi arttı. 1 yaşından sonra genelde veriyor doktorlar özellikle balık yemeyen bebeklere

Balık yağı biz de iştah açtı ve gıdalara ilgisi arttı. 1 yaşından sonra genelde veriyor doktorlar özellikle balık yemeyen bebeklere
Bizimde inşallah 18 inde kontrolümüz o zaman sorup direk alırım inşallah bizde faydasını görürüz çok teşekkür ederim🙏🏻🌸

Back
X