- 18 Mart 2021
- 3.316
- 3.382
- 33
- Konu Sahibi Carpediem4
Kızlar merhaba 13 aylık bir kızım var buzamana kadar sadece anne sütü ile beslendik mama vs kullanmadık kilo alımları her zaman iyiydi ihtiyaç duymadık hala hiç dişimiz yok fakat üst dişler çok kabarık çıkmak üzere gibi duruyor onun acısıyla gündüzleri hiç uyuyamadığı için 1 haftadır geceleri kesintisiz 7 8 saat uyumaya başladı tüm uykusuda bu zaten 1 hafta öncesine kadar 1 veya 2 defa mutlaka kalkar emerdi benim sağ göğsüm uzun süredir diğerine göre daha az süt üretiyor son 3 4 gündür o göğsüm neredeyse bitti kesildi inanamıyorum günde 1 2 defa anca birşeyler çekebiliyor bugün sol göğsümünde azaldığını farkettim gerçekten çok üzülüyorum gece emmeyi bırakmak böyle sütü etkiliyormu merak ediyorum gece emmesi biter diyende var 1 yasindan sonra herkesinkimi azaliyor acaba hal boyle olunca gün içinde ise 4 5 defa emiyor ... sebebi o mu acaba gece emmedigi icin mi böyle oldu yoksa diş yüzünden kuvvetli ememiyor mu veya kendimi cekip getirmek istemiyor inanin cok caresiz hissediyorum bu durum başına gelen varsa öneri verebilirmisiniz nasıl olur geri gelirmi bu aydan sonra. yoksa kesilip gidecekmi sizin bebekleriniz kaç defa emiyor günde şimdiden vakit ayırıp buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim