Bebek Beslenmesi 1 Yaş üzeri bebeklerimizi katı gıdaya ve pütürlüye Alıştırıyoruz...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

valla make, çaresizlik çok zor bacım. çare arıyorum kızımın yememe sorununa. her şeyi deniyorum bakalım.
senin de mapıs hayatın bitmiş heralde, hayırlı olsun.

bende çok üzülüyorum denedim ama olmuyor, düzenli olarak yemesi gereken şeyleri yediremiyorum ve bu beni kahrediyor. ayranı denedim, yoğurdu hertürlü denedim olmuyor, çorba hiç sevmiyor o yüzden yapamıyorum, yoğurt çorbası seviyor bir tek onuda sık yerse bıkar hiç yemez diye haftada bir anca yapabiliyorum.

benim kızmın iştahı yerinde çok şükür,Allahım nazarlardan saklasın...ama pütürlüye lokmaya alıştırayım istiyorum işe başlamadan,bakıcıda zorlanmasın.bugün bakıcımız bişi yaptı,hani lokma da diyolar ya hamur,ondan..onu bölerek verdik ağzına epey yedi,çorbasına yine ekmek doğradım biraz onu da yedi,şimdi uyuyo çok şükür...senin nasıl gidiyor sarıböceq?konuyu açtın ortada yoksun gel ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…