• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaş uçak yolculuğu

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.197
7.641
108
30
Merhaba hanımlar yeğenim bir yaşında kasım ara tatilinde annesi ile bize gelecekler ucakla . Yaklaşık 1 buçuk saat sürecek sorumuz şu kucakta duran oyalanan bi bebek değil hep kıpır kıpır kucaktan inmek hareket etmek için ağlıyor kucakta hiç durmuyor bir yaş bebekle uçağa bindiniz mi nasıl oldu neler yaptınız? (Emzirme süresi ve uyutma harici) emzik alan bir bebek değil

Merhaba hanımlar yeğenim bir yaşında kasım ara tatilinde annesi ile bize gelecekler ucakla . Yaklaşık 1 buçuk saat sürecek sorumuz şu kucakta duran oyalanan bi bebek değil hep kıpır kıpır kucaktan inmek hareket etmek için ağlıyor kucakta hiç durmuyor bir yaş bebekle uçağa bindiniz mi nasıl oldu neler yaptınız? (Emzirme süresi ve uyutma harici) emzik alan bir bebek değil
Oyle boyle geciyor valla :) ben 12 saat ucuyorun kucakta. Hayati sorguluyorum :) 1,5 saat indik kalktik derken biter, cok takmayin. Anne stres olursa bebek de onu hisseder daha gergin olur. Oyalandigi oyuncaklar varsa o tarz oyuncaklar alsin anne yanina: ben bu konuda topik acmistim o zaman bana formul “yeni” demislerdi. Ilk defa gorsun o oyuncagi ilgilensin. Benim cocuklarim o yasta fenerle oynarlardi, mezurayla oynarlardi, boncuklu oyuncaklar falan. Eger yiyorsa cubuk krekar baya oyalayici oluyor. Yiyecekle de guzel zaman olduruluyor.

Oyle boyle geciyor valla :) ben 12 saat ucuyorun kucakta. Hayati sorguluyorum :) 1,5 saat indik kalktik derken biter, cok takmayin. Anne stres olursa bebek de onu hisseder daha gergin olur. Oyalandigi oyuncaklar varsa o tarz oyuncaklar alsin anne yanina: ben bu konuda topik acmistim o zaman bana formul “yeni” demislerdi. Ilk defa gorsun o oyuncagi ilgilensin. Benim cocuklarim o yasta fenerle oynarlardi, mezurayla oynarlardi, boncuklu oyuncaklar falan. Eger yiyorsa cubuk krekar baya oyalayici oluyor. Yiyecekle de guzel zaman olduruluyor.
Çok ağlıyor mu peki sizinki kucakta tutmaya çalışınca? Yeğenm inanılmaz hareketli beş dk kucakta dursa ağlamaya başlıyor

Biz bir Antalya’ya gittik istanbuldan uçakta kavga çıktı gürültümüzden. Ama kısa uçuş hemen geçiyor 😂

En sevdigi oyuncaklari, sesli kitaplari falan alsinlar yanina ☺️

Bebeğimin uyku saatine denk getirmiştim evde uyutmayım uçağa binince havalandıktan sonra emzirerek uyuttum baya uyumuştu zaten yarım satte oyaladım sevdiği şeyleri yanlarına alsınlar mutlaka oyuncak veya kitap gibi

Ben de 1 yasindan beri pek cok kez ucaga bindim bebegimle. Ayni yigeniniz gibi durdurabilene askolsun tarzi bir cocuk. Emzirdigim donemde zaten cok kolay oldu, ucaga binip kalkisa yakin emziriyordum, ucak havalaninca ugultudan uykusu gelip memede uykuya daliyordu. Ama 3 saat civari ucuslarda tabii uyaniyor, sonrasi annenin sabrina kalmis 😃 sizinki kisa ucacakmis bence rahat gecer hele ki emziriyorsa. Emzirmeyi biraktiktan sonra da yanima ilgisini cekecek ama daha once gormedigi yeni aldigim oyuncak aliyorum, bi sure ilgisini cekiyor. Sonra kipirdanmaya basliyor agliyorsa, on koltugu da tekmelemeler basladiysa malesef biraz cizgi film gostererek sakinlestiriyorum. Yani son care olarak ekran gostermek var ama sizinki hem kucuk hem de ucus kisa, ona gerek olmaz. Bazen cileden cikinca ucaktaki diger bebeklerden oyuncak hediye gelebiliyor 😃😃😃 bir sekilde geciyor, bence stres yapmasin, her ucakta aglayan bir bebek vardir 🤭

Back