1 yaş sonrası uyku bozukluğu :(

ebru3515

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
17
0
6
34
İzmir

merhaba sevgili anneler ... oğlum 1 yaşında 2 gecedir ani uyanmaları oluyor ve kaka yapıyor 3. ayından itibaren gece kaka yaptığını hatırlamıyorum neden böyle oluyor olabilir ... zaten gaz sorunumuz hala devam ediyor ama daha iyi eskiye göre ... uyanıyor ve 2 saat kadar uykuya dalamıyor ... gece beslenmesini kestik 2 gecedir papatya çayıyla kandırarak uyutuyorum çok yoruldum ... zaten normalde geceleri mırıldanan ve uyansa bile pış pışla uykuya devam eden bir çocuktur 2 günde ne oldu anlayamadım ...
uyku saatleri : akşam 21:00 en geç 21:30 da yatış/ sabah kafasına göre 07:00-08:00 arası uyanıyor
öğlende 1 kere uyuyor 2,5-3 saat kadar

acıkıyor mu acaba ... yoksa rüyamı görüyorda uyanıyor offf bu kaka işi nerden çıktı onu anlamadım ... önerilerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşmanızı rica ediyorum teşekkürler

benim de oğlum bir ara geceleri kakasını yapıyordu. Onunki biraz uzun sürdü galiba. Ben beslenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü gece sık sık kalkıp emmek istiyordu? Sizinki de beslenmeden kaynaklanabilir mi acaba? ama üzülmeyin zamanla geçecektir.

merhaba eftelyasu13 teşekkürler cevabınız için :) evet galiba beslenmeden bu aralar kesildi gece kakası gün içindeki yediklerine daha dikkat ediyorum yatmaya yakın bağırsaklarını fazla çalıştıracak şeyler yedirmemeye çalışıyorum ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…