1 yas sonrasi gece uyanmalari emerek uyuma

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
824
383
16 aylık oğlum gece çok fazla uyanmaya başladı emerek uyuyor böyle olunca her uyandığında emmek istiyor vermezsem çok ağlıyor emersede yine uykuya dalamiyor biraktirdigim an yine uyanıyor geceler kabus oldu artık acıktığı içinmi dedim süt verdim onuda yarım cay bardağı kadar anca içti yine emmek istedi bide üstümde yatarak emiyor tüm gece gece emzirmeyi bırakmak istiyorum ama olmuyor kıyameti koparıyor nasıl yapmalıyım nasıl biraktirabilirim

14 aylik kızım var bende aynı sorunu yaşıyorum gece surekli emmek istiyor aç olduğu için değil tamamen meme ağzında uyumak istiyor.. yorumları okumaya geldim tecrübeli annelerden

14 aylik kızım var bende aynı sorunu yaşıyorum gece surekli emmek istiyor aç olduğu için değil tamamen meme ağzında uyumak istiyor.. yorumları okumaya geldim tecrübeli annelerden
Şimdiye kadar idare ettik ama şu 10 gündür dis ki çıkarıyor neyi var anlamadım 3-4 gibi bir uyanıyor tamam emerek kadar ağlıyor emerken uyudu diyorum fam yatircam yine başlıyor ağlamaya sabahı ediyoruz gece emzirmeyi bırakmak istiyorum ama olmuyor

Emzikle çözüm buldum ben emzik alıyormu bebeğiniz ? Emerek uyumaya alışmış

Emzikle çözüm buldum ben emzik alıyormu bebeğiniz ? Emerek uyumaya alışmış
Yok hiç emzik kullanmadı istemedi biberon bile kendi bıraktı varsa yoksa ben çok zorlamaya başladı beraber uyuyoruz artık çünkü sürekli emiyor

Benim de bebeğim 1 yaşında. Eskiden daha iyi uyurdu son günlerde zıvanadan çıktı. Yeni diş çıkarıyor evet ama bence tamamen alışkanlık sürekli uyanması. Bütün gecem onu tekrar uyutmakla ve emzirmekle geçiyor. Kendim uyuyamadığım için sütüm de azaldı. Meme sürekli ağzında. Gündüz de böyle iyice bağımlı oldu. Zaten alerjileri var artık gıdalara yönelip memeden uzaklaşması lazım. Bu daha da yapıştı. En azından gece uyusa diyorum. Uyuttum rahat otururum olayı da yok. Sürekli odasına gir çık perişan oluyorum

Memeyi bırakana kadar bir dönem böyle maalesef. 1 yaşından sonra memeyle bambaşka bir bağ kuruyorlar bence.

Bizim oda falan olmadıki valla yarı zaman onun odasında kalıyorum yarı zaman salonda yatıyoruz yatakodasini 1 senedir görmüyorum nerdeyse beşiği bile boşuna almışız uyanıp sinden kalkma huyu olduğu deli yattığı için koltukta yataktada yapamıyoruz yerdeyiz hep dediğiniz gibi oturma diye birsey yok hep onunla hep başında

14 aylık aynı sorunu yaşıyorum . Ağlatmadan nasıl bıraktırılır ki
Ben denedim ama olmadı kendini yattığı yerde atıyor tepiniyor vermedim diye su falan verdim ama kanmadi daha fazla dayanamadım emzirdim bir su bir emzirme şeklinde yaptım yine olmadı hani azaltır bırakırız dedim ise yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…