Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 22 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #1 Kızlar selam Istanbul Bahçelievler/Bakırköy/Bağcılar taraflarında fotoğtaftan (şeker hamur modelli) pasta yaptırıp memnun kalan var mı?
Kızlar selam Istanbul Bahçelievler/Bakırköy/Bağcılar taraflarında fotoğtaftan (şeker hamur modelli) pasta yaptırıp memnun kalan var mı?
D denizbebesi Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2023 379 362 23 22 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #2 Lupetta .!.: Kızlar selam Istanbul Bahçelievler/Bakırköy/Bağcılar taraflarında fotoğtaftan (şeker hamur modelli) pasta yaptırıp memnun kalan var mı? Genişletmek için tıkla... İnsatagramda bakın isterseniz @butikpastacimm gamze hanıma iki kere yaptırdım cok güzel pastaları. Bahçelievlerde ama serviste yapıyor sanırım evlere
Lupetta .!.: Kızlar selam Istanbul Bahçelievler/Bakırköy/Bağcılar taraflarında fotoğtaftan (şeker hamur modelli) pasta yaptırıp memnun kalan var mı? Genişletmek için tıkla... İnsatagramda bakın isterseniz @butikpastacimm gamze hanıma iki kere yaptırdım cok güzel pastaları. Bahçelievlerde ama serviste yapıyor sanırım evlere
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 22 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #3 denizbebesi .!.: İnsatagramda bakın isterseniz @butikpastacimm gamze hanıma iki kere yaptırdım cok güzel pastaları. Bahçelievlerde ama serviste yapıyor sanırım evlere Genişletmek için tıkla... Hemen bakayım. Teşekkür ederim
denizbebesi .!.: İnsatagramda bakın isterseniz @butikpastacimm gamze hanıma iki kere yaptırdım cok güzel pastaları. Bahçelievlerde ama serviste yapıyor sanırım evlere Genişletmek için tıkla... Hemen bakayım. Teşekkür ederim