Çocuk Hastalıkları 1 yaş öncesi açık kalp ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ljubljanali

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
682
1.058
63
33
Hanımlar merhaba, bebeğim 7 aylık geniş VSDden dolayı haftaya açık kalp ameliyatı olacak.

Ben çok gerginim çok stresliyim, ameliyat ekibine güveniyorum hastanede ne yapılması gerekiyorsa yapacağız fakat sonrası için aklımda bir sürü soru var.

Bebeğim çok hareketli, burnunu temizlerken elini kolunu tutuyoruz onda bile feryat figan ağlıyor. Kesinlikle tutulmaktan zorlanmaktan hoşlanmıyor. Ben kızımı nasıl zapt edeceğim yarası iyileşene kadar onu nasıl tutacağım? Bu konuda çok endişeliyim. Var mı tecrübeli annelerin bana vereceği tavsiyeler

Rabbim şifa versin inşallsh ameliyatda ameliyat sonrasıda çok iyi geçer bebeğiniz bir an önce sağlığına kavuşur

Geçmiş olsun. Belki dikişler alınana, yara birleşene kadar kapalı olur bandajla. Düşündüğünüz kadar zorlanmazsınız. Açık olsa dahi eldiven olacak, kıyafet olacak. Tutup da kendine zarar veremez bence. İçinizi ferah tutun.

İnşallah dediğiniz gibi en kötü senaryolar sadece kafamın içinde kalır, kaybolup gider. Hekimlerin en iyi şekilde yonlendirecegini düşünüyorum ama bazen de nasıl yapacağım diye kafayı yiyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…