• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaş menüsü???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkadaşlar merhaba 1 yaş menüsü yazabilir misiniz.. günlük neler veriyorsunuz doktorum yok aylardırda kızıma düzgün birşey yediremiyorum sabit kaldı kilosu 9400..

arkadaşlar merhaba 1 yaş menüsü yazabilir misiniz.. günlük neler veriyorsunuz doktorum yok aylardırda kızıma düzgün birşey yediremiyorum sabit kaldı kilosu 9400..

cnm 2 çocuk annesiyim ben 6 aylık olduktan sonra herşeyi yedirirdim senin kızının dişleri vardır herşeyi verebilirsin.. sen ne yiyosan oda yiyebilir:69::69:

4 saat arayla ana öğün.... bunların arasınada 2şer saat araylada ara öğün ekle.... sabah kahvaltısı verdin... 2 saat sonrasında ara öğün... (meyve) 2 saat sonrasında öğle yemeği..... buna 2 saat ekle.. ara öğün..(yoğurt) geçtimi yine 2 saat... akşam yemeği........ sonrasında 2 saat ekle... ara öğün... sütünü içir uyut... bol şans...

Back