• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaş- Kızım memeyi bırakıyor yerine ne vereyim???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.633
En iyi cevaplar
1
3.245
698
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Kızım önceki hafta aşırı ishal olmuştu ilaçla geçti çok şükür ama ondan sonra tek göğsümü bıraktı diğerini de bıraktı bırakacak... Bir ara hero baby'nin devam sütünü kullanmak istedim, kızım onu içtiği gün çıldırıyordu resmen... gece uyuyamıyordu... Bende kalanı nı attım. Şimdi anne sütü yerine sadece inek sütü mü vermem gerekiyor.. İnek sütünün tok tuttuğunu duydum. Zaten bebeğim iştahsız bişey yemez diye endişeliyim... Sizce ne yapmalıyım??

Merhaba arkadaşlar,
Kızım önceki hafta aşırı ishal olmuştu ilaçla geçti çok şükür ama ondan sonra tek göğsümü bıraktı diğerini de bıraktı bırakacak... Bir ara hero baby'nin devam sütünü kullanmak istedim, kızım onu içtiği gün çıldırıyordu resmen... gece uyuyamıyordu... Bende kalanı nı attım. Şimdi anne sütü yerine sadece inek sütü mü vermem gerekiyor.. İnek sütünün tok tuttuğunu duydum. Zaten bebeğim iştahsız bişey yemez diye endişeliyim... Sizce ne yapmalıyım??

canim inek sutunun kansizlik yatigini duydum aptamil deneyebilirsin yada pinar bebek sutleri oluyor en iyisi bir doktordan fikir istemen olur

canım kızın 1 yaşında hiç ek gıdaya başlamadınmı bugune kadar anne stü yanında bir sürü şey yemesi gerekiyo 6 aydan sonra
sadece inek sütü 1 yaşındaki bi bebeği tok tutmaz benim oğlum 10 aylık bebelac devam sütü milupa stlü bisküvili gece maması kullanıyorum bunalrın dışıdna kahvaltı çorba yemek ne olursa yedirmeye gayret ediyorum

canım kızın 1 yaşında hiç ek gıdaya başlamadınmı bugune kadar anne stü yanında bir sürü şey yemesi gerekiyo 6 aydan sonra
sadece inek sütü 1 yaşındaki bi bebeği tok tutmaz benim oğlum 10 aylık bebelac devam sütü milupa stlü bisküvili gece maması kullanıyorum bunalrın dışıdna kahvaltı çorba yemek ne olursa yedirmeye gayret ediyorum

Başlamaz olurmuyum canım.. Çok şükür herşeyi yiyen herşeyin tadını bilen bi bebekti kızım.. Ama şu aralar iştah sıfır. Birde memeyi bırakıyor şimdi. gün içinde çok fazla su içiyor beni emmek istemiyor. Bende anne sütü yerine ne verebilirim diye araştırıyorum. Hero baby kullanamadık iyi gelmedi. Diğerlerini de denemedim. İnek sütüne başlasam mı acaba??? NİLİM milupa önerdi veya pınar devam sütü. Bana pınar devam sütü daha cazip gibi geldi ama hala kararsızım

Back