Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim biraz daha sade bir sey ariyorum10 lira düşünürseniz 1 yas uzeri dantel altı sifon etek ucu tül istanbul gültepe şişli mecidiyekoy elden teslim edebilirim
Tesekkur ederim guzelmis fakat daha sade ve acik renk ariyorum![]()
Hiç giyilmedi 1 yaş için uygun 15tl
Aslinda tütü de olabilir evet aklima gelmemistine kadara yapiyorsuzMerhaba ben tütü yapıyorum dilerseniz sizin için hazirlayabilirim
3 kez giyildi 50 tlSıfir veya cok az giyilmis temiz elbise ariyorum dantelli, tüllü, kabarik falan olabilir kafamda belli bir model yok. Bir hafta icinde bulmam lazim. Konuma bakiniz diye mesaj atildiginda cogu zman bulamiyorum lutfen fotograf ve fiyati belirtin
Cok guzelmis ama fiyati bana gore cok yuksek kargoyla falan butcemi baya asar tesekkur ederim3 kez giyildi 50 tl
Yas gunu icin degildi ama sonucta insallah onu da yapicam o zaman kullanabilirim fotograf yukleyebilirseniz cok sevinirimBende 2 tane var ama fotolari yanmda degil yas gunu icinse susler de var balon vs fotograf cektirme cercevesi
Canim ben biraz daha ozel bir kiyafet ariuorum bu da guzelmis ama gunluk kiyafete benzettim biraz yine de cok tesekkur edrim
Tek etek mi yoksa takım mi istiyorsunuzAslinda tütü de olabilir evet aklima gelmemistine kadara yapiyorsuz
Tek ve takim olarak fiyatlari nelerdirTek etek mi yoksa takım mi istiyorsunuz