evet bu yaşta bebeklere kalın karton sayfalı kitaplar çok uygun. benim kızım da 20 aylık ve karton kapaklı bir sürü kitabımız var.
Net Yayıncılık Minik Arkadaşım Serisi hayvanlarla ilgili renkleri ve resimleriyle çok dikkati çekiyor kızımın.
Net Yaynclk Minik Arkadam Serisi | Net | kaln karton kitap,karton hikaye,ocuk hikaye,irin at,irin ay,irin rdek,irin tavan yine doğan egmont yayıncılığın 9 minik kitaptan oluşan ilk kitap setim de güzel, yine karton kapaklı ve küçük oldukları için minik ellere uygun
İlk Kitap Setim - Kolektif | 16,49TL - D&R : Kitap Evet ben de onları önerecektim...
Mink arkadasım , şirin arkadasım ve dev arkadasım serileri nerdeyse tamamı bizde de var hem hayvanları hem duyguları çiğçekleri ağacları herseyı ogretebiliyor ve soru cevap şeklinde de anlatabiliyorsunuz... Bizimki de çok seviyor onları hepsinin ismini biliyor.dinozor didi favorisi :))) aşağıda linkini paylaşıyorum nasıl birşey oldugunu gormeniz adına.. Dayanıklılar da kalın karton sayfalar birşeycik olmuyor !!!
Kitap - Net Turistik Yaynlar | idefix.com Buna ilave sozlukler ama bence tek sayfa tek sayfa olanlardan degil de bir sayfada birçok gorsel bulunanklardan tercih edin.hepsinn içinden gostereilsin hepsini ogrenebilsin diye....