1 yaş göz muaynesi hakkında bilgi...

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
66
İstanbul
Slm arkadaşlar

13 aylık bi kızım var genelbi göz muaynesi yaptırmak istiyorum. Bu yaşdaki bebeklere yapılıyor mu? Siz yaptırdınız mı? Ve nasıl yapıyolar bilgi verirseniz sevinirim...

benımde 13 aylık bebegım var.bende muayene ettırmek ıstıyorum ılk 6 aylık dıye duymuştum.gec bıle kaldık.ıkı gundur gozunde çapaklanma var soguk algınlıgından olabılırmı?

Olabilir belki bizim görünürde bir sorunumuz yok çok şükür ama yaptırıyım diyorum başka yapılması gerekenler var mı acaba biz kan ve idrar tahlilide yaptırdık herşey temiz çıktı.

oğluma ben yemek yedıremıyorum çok seçici uyku problemıde var.buyumesı yavaşlar dıye korkuyorum boyu uzun ama kılomuz yok ne önerirsiniz....

Doktorlar zaten çocuk gelişiminde kiloya değil önce boya bakıyolar rahatlatıcı çaylar versin belki işe yarar yada iştah açıcı şeyler de olabilir ama tam fi fikrim yok allaha şükür bizimkisi herşeyi yiyor annem öyle alıştırdı çalıştığım için annem bakıyor ama düzene girer belki üzülme önemli olan sağlık

evet 1 yaşında muayene edilmesi gerekiyor.ben yaptırdım korkma canı yanacak bir işlem değil.ışıkla gözüne baktılar bir de mercek var onunla bakıldı temiz çıktı.herhangi bir şaşılık gözde kayma yada başka sorun var mı diye bakıyorlar.tavsiye ederim.

öylede insan çok etkılenıyo her kafadan siz bu çocuga bakmıyomusunuz gıbı sınır bozucu cumlelerden çıkıyo.yemek konusunda elımden gelenı yapıyorum oyuncakla oynayarak yıderebılıyorum.canı sagolsun napıyım.onla beraber bende aç kalıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…