- 5 Kasım 2019
- 10
- 3
- 6
- 37
- Konu Sahibi Pirayemasal
-
Canim benimde kizim 1 yasinda halen ayni sorunu yasiyorum inan anlatigin gibi kizim bide ikizi var ve tek bakiyorum artik bitmişim bi care bulamadimBebeğim 1 yasında ve hala gece pırtlarmak için kıvranıyor. Emmek istiyor emerken bazen ıkınarak yapıyo ve genelde ben bacaklarını ittirip cıkartıyorum gazını. Patır patır yapıyo o zaman. Gündüzleri de kendi cok rahat cıkarıyo. Ama gece defalarca ga yüzünden uyanıyor ve o gaz cıkmadan uykuya dalamıyo.
hala bu sorunu yaşayan var mı
dr cok önemsemedi. Belki süt alerjisidir ama sırf gaz için ilaç vermeye değmez dedi. Süt alerjisi ciddi sonuclara yol acıyo bizde o belirtlişer yok.
aynı seyi yasayan varsa nolur yazsın. Bi terslik mi var bilmiyorum
Kullanan olmus mu canim faydasi olur muRezene kimyon cayi icirseniz yararı olacaktır.birde ayaklarını sıcak tutun.
Ayy yerim ben onu yaa Allah bağışlasın.
Tabi ki olur.koyun biberona verin eline içsin.Kullanan olmus mu canim faydasi olur mu
Canim benimde kizim 1 yasinda halen ayni sorunu yasiyorum inan anlatigin gibi kizim bide ikizi var ve tek bakiyorum artik bitmişim bi care bulamadim
Bebeklere çocuklara bitki çayı vs verılmesını doğru bulmuyorum. küçücük bünyelerde ne gibi etkileri olacak bilemeyiz O çayları ben de içtim fayda etmedi. Rezene zaten dna yapısını bozuyormuş artık önerilmiyor. Araştırırsanız çalışmalar var.Tabi ki olur.koyun biberona verin eline içsin.
Bebeklere çocuklara bitki çayı vs verılmesını doğru bulmuyorum. küçücük bünyelerde ne gibi etkileri olacak bilemeyiz O çayları ben de içtim fayda etmedi. Rezene zaten dna yapısını bozuyormuş artık önerilmiyor. Araştırırsanız çalışmalar var...Kullanan olmus mu canim faydasi olur mu
Merhaba
Benimde oglum 6 aylik ama dediginiz gibi gece gazi oluyor ve bu yuzden uykularimiz cok duzensiz. Sizin probleminiz cozuldu mü? Yardimci olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?