1 yaş duzene girmemis uykular ve diş sancisi

Bir Bal annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
7
2
1
27
12 aylik bir kizim var suan 11 kilo 71 cm 8 disi var tutunarak yuruyor 1 dakikaya aşkın ayakta durabiliyor turbo emekliyor ama adimlama desteksiz yok istahi çok güzel maşallah herseyi yiyor alerjik bir durumda yok aktif emen bir bebek lakin şu dis sancıları ve uyku düzeni konusunda ne yaptiysak fayda etmedi 2 saatte bir yenidogan gibi kalkıp agliyor emiyor bazen uyumuyor oturuyoruz aile destegi olmadan eşimle ben ilgileniyoruz sanırım fazlasiyla temas bağımlısı neysek sağlıklı ondan ötesi çokta önemli değil zamanı geldiğinde bu yaşadığımız problemler kalkmayacak.biliyorum her çocuk her bebek kendine özgüdür gelisimsel farklılık gösterebilir dertleşmek için konuyu atıyorum ortaya sizde durumlar nedir nasıldır benimle aynı zamanlarda doğum yapan annelerle sohbet etmek isterim

2 saate bir uyanmasına razıyım. Kurulu alarm gibi resmen her saat başında uyanıyor
13 ay 5 diş çıktı şuan 6.cinin sancılarını yaşıyoruz. O 1 tane diş çıkaracak diye benim bütün 32 si birden gidecek sıkmaktan :)

Allah bagislasin Malesef dis sancısı çok problem herseyini etkiliyor uykusu yemesi vs belirli bir zamandan sonra kabulleniyor insan iyi olsunlarda diyorsun